Flag

Tiramisu med jordbær

about 4 - 6 portioner
Nem
100 minutter
Tiramisu er en klassisk italiensk dessert, som her er lavet i en frisk sommerversion - nemlig med jordbær!
Denne opskrift på tiramisu med jordbær passer perfekt til sommerens hyggelige aftener. Kaffen er erstattet med væde fra moste jordbær og en smule appelsinlikør, så selv dem som ikke kan lide kaffe, kan nyde desserten.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
stavblender eller foodprocessor
form; 20 x 20 cm
håndmixer

Ingredienser

Bund af ladyfingers og jordbærpuré
400 - 500 gfriske jordbær
3 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Revet skal fra ½ ubehandlet appelsin
150 - 200 gladyfingers
3 spsk.appelsinlikør fx Cointreau
Tiramisu creme
2 ½ dlletmælk
1 brevDr. Oetker Creme Tiramisu
Pynt
kakao til drys

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Creme Tiramisu
1

Bund af ladyfingers og jordbærpuré

400 - 500 gfriske jordbær
3 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Revet skal fra ½ ubehandlet appelsin
150 - 200 gladyfingers
3 spsk.appelsinlikør fx Cointreau

Vask og trim alle jordbærrene, og fordel i to portioner. Mos den ene halvdel med en stavblender. Skær den anden halvdel i små stykker. Bland jordbærpuréen og jordbærstykkerne sammen med  vaniljesukker og revet appelsinskal.

Placér ladyfingers ved siden af hinanden i et fladt fad (ca. 18 x 18 cm). Stænk med appelsinlikør og fordel jordbærblandingen ud over bunden..  

2

Creme og samling

2 ½ dlletmælk
1 brevDr. Oetker Creme Tiramisu
kakao til drys

Hæld mælken i en skål og tilsæt indholdet fra 1 breve Creme Tiramisu. Pisk med en håndmixer, først kort ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter.

Hæld cremen i fadet og glat overfladen ud. Kom desserten på køl i mindst 1 time, og gerne natten over.

Sigt med kakaopulver inden servering.