Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Triple chocolate-brownie

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne brownie er en ren chokoladedrøm fyldt med både mørk, lys og hvid chokolade!

18 - 20 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Triple chocolate-brownie

Redskaber:

bradepande; 23 x 33 cm

Browniedej:

200 g mørk chokolade , hakket
250 g smør i tern
4 æg str. M/L
300 g rørsukker
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
150 g hvedemel
3 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
100 g hvid chokolade , hakket
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Milk (100 g)
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Browniedej

Kom hakket mørk chokolade og smør i en gryde, smelt det forsigtigt over svag varme under jævnlig omrøring. Tag gryden af varmen når chokoladen næsten er smeltet og lad resten smelte på eftervarmen.

Pisk æg og sukker sammen et minuts tid, der skal ikke piskes for meget luft ind i æggesnapsen, den skal blot røres godt sammen. Vend Naturlig Vaniljeekstrakt og den let afkølede chokolade-smørblanding i. 


Sigt hvedemel og kakaopulver sammen i en anden skål, tilsæt derefter hakket hvid chokolade, Milk Chocolate Chips og Dark Chocolate Chips og rør det let sammen. Kom melblandingen i chokolade-æggemassen og vend dejen sammen.


Hæld dejen i en bradepande (23x33 cm) beklædt med bagepapir, glat dejen jævnt ud i formen. Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen skal føles lidt blød i midten.


Lad kagen køle af i formen.

Tips

Prøv at servere brownien som en dejlig dessert, med lidt god vaniljeis og friske bær til.


Vi har samlet vores bedste tips til chokoladekager, hvor du blandt andet kan læse mere om fyld i chokoladerkager.

Næringsindhold til opskriften Triple chocolate-brownie

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1474 kJ
352 kcal
1842 kJ
440 kcal
Fedt 20.96 g 26.20 g
Kulhydrat 36.00 g 45.01 g
Protein 4.61 g 5.77 g