Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Triple Heart Attack Cheesecake

(0)
5 7 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Et hit hos alle cheesecake-elskere! Denne guddommelige cheesecake har en perfekt balance af sødt og syrligt, sprødt og blødt.

12 - 16 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Triple Heart Attack Cheesecake

Redskaber:

springform; ø 24 cm
håndmixer
Dr. Oetker vinkelpalet - lille

Kiksebund:

250 g digestive kiks
150 g blødt smør

Browniebund:

200 g hakket, mørk chokolade
150 g blødt smør
150 g flormelis
1 æg str. M/L
75 g hvedemel

Cheesecakefyld:

400 g flødeost naturel
150 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
2 æg str. M/L

Hindbærmousse:

200 g hindbær (frosne eller friske)
150 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt (kan undlades)
3 blade Dr. Oetker Husblas
4 dl piskefløde

Pynt:

friske blåbær og hindbær

Tilberedning

Tilberedning

En lækker kombination af cremet cheesecake, sur-søde hindbær og bitter chokolade. Det er en kaloriebombe af en anden verden, men hvis man ser bort fra det, er det som at tage smagssansen med en tur i paradis.

1

Kiksebund

Knus eller blend kiksene og bland dem med smørret, til det bliver en smuldret og blød masse. Kom massen i en springform (ø 24 cm) med bagepapir, pres det godt sammen til et lag på ½-1 cm i bunden og lidt op ad siderne på springformen.

2

Browniebund

Smelt chokoladen over vandbad eller i mirkoovnen og sæt den til side. 




Rør smør og flormelis godt sammen i en skål. Tilsæt æg og pisk grundigt. Sigt hvedemelet og rør det i lidt ad gangen. Tilsæt langsomt den smeltede chokolade og rør dejen grundigt sammen til den er ensartet. Rør kraftigt til sidst, så dejen bliver luftig og fordel den så udover kiksebunden. Glat dejen jævnt ud med en vinkelpalet.

3

Cheesecakefyld

Tænd ovnen på 170 °C varmluft.

Pisk flødeost, flormelis og Vanilla Paste til en jævn og tyk masse. Pisk æggene i ét ad gangen, pisk grundigt efter hvert æg. Fyldet skal være jævn og cremet. Pisk til slut med en håndmixer ved høj hastighed i ca. 1 minut så blandingen bliver let og luftig, pisk dog ikke for længe for så kan fyldet skille. Fordel forsigtigt cheesecakefyldet ovenpå browniedejen og glat overfladen med en vinkelpalet.

Bag kagen i 30-40 minutter. Kagen skal være fast at røre ved og gylden i kanten. Midten må gerne være lys. Afkøl kagen let, dæk den til og kom den i køleskabet i mindst 2 timer, eller til den er helt kold.

4

Hindbærmousse

Læg husblas i blød i koldt vand.

Kom hindbær, flormelis og citronekstrakt i en kasserolle og bring det i kog. Rør eller pisk bærblandingen, så bærrene bliver mast lidt ud. Tag kasserollen af varmen og lad den køle lidt af. Klem husblassen fri for vand og smelt den i den lune bærblanding. Sæt hindbærmassen på køl til den er næsten helt kold, men ikke så længe at den når at stivne. Pisk fløden til flødeskum og vend den i hindbærmassen. Det er vigtigt at hindbærmassen ikke er helt stivnet, når flødeskummet vendes i.


Smør hindbærmoussen ud på toppen af den kolde kage, mens kagen stadig er i formen, glat moussen ud med en vinkelpalet. Stil kagen på køl til moussen har sat sig, mindst et par timer, men gerne natten over.

5

Pynt

Tag kagen ud af formen og pynt med friske hindbær og blåbær lige inden servering.

Tip

En cheesecake er perfekt at servere både til kaffen og som dessert. En cheesecake har rigtig godt af at stå natten over og sætte sig. Den er derfor ideel at tilberede dagen før gæsterne kommer! Læs vores bedste tips til cheesecakes.

Næringsindhold til opskriften Triple Heart Attack Cheesecake

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2864 kJ
684 kcal
1616 kJ
386 kcal
Fedt 47.57 g 26.87 g
Kulhydrat 56.62 g 31.99 g
Protein 8.71 g 4.92 g