Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Vaniljecupcakes med jordbær-kagemousse

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse cupcakes har en fantastisk smag af jordbær. De er perfekte på en sommerdag.

12 - 18 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljecupcakes med jordbær-kagemousse

Redskaber:

muffinforme
håndmixer

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
2 dl jordbær , frosne eller friske

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2 ½ dl letmælk
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk æggene i et ad gangen. Hvis dejen skiller tilsættes en smule af melet. Vend sigtet hvedemel, salt og bagepulver i dejen og tilsæt mælken. Mos jordbærerne (hvis der anvendes frosne jordbær skal de optøes) og vend dem i dejen.

Fordel dejen i muffinformene og bag dem i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland posens indhold med 2 ½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Fyld en sprøjtepose med kagemoussen og dekorer. Pynt med med krymmel.

Næringsindhold til opskriften Vaniljecupcakes med jordbær-kagemousse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1227kJ
293kcal
1570kJ
375kcal
Fedt 12.39g 15.89g
Kulhydrat 40.45g 51.86g
Protein 4.71g 6.04g