Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Kom smør, sukker, vaniljesukker og citronskal i en skål. Pisk det lyst og luftigt med en håndmixer. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt imellem hvert æg. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det hele sammen med mælk og revet æble.
Fordel dejen i muffinformene, fyld dem ca. 2/3 dele op. Drys med hasselnødder.
Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Hvis du vil være sikker på at dine muffins ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine muffins mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Tærter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Forb. :40 minutter12 - 16 stk.