Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Vaniljekranse

Lækre og sprøde vaniljekranse er en af julens klassiske opskrifter. Denne nemme opskrift på hjemmelavede vaniljekranse er fyldt med vanilje, som får hjemmet til at dufte skønt af jul. Sørg for at lave nok vaniljekranse, så kagedåsen kan blive fyldt til jul og juletræet kan blive pyntet med dem.

50 - 60 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljekranse

Kagedejen:

180 g blødt smør
180 g sukker
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
300 g hvedemel
0,5 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
1 knsp. fint salt
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 stk. æg str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedejen

Pisk smør og sukker hvidt med en håndmikser. Tilsæt Vanilla Paste. Sigt mel, hjortetaksalt og salt i. Tilsæt hakkede mandler og vend dejen let med en dejskraber. Saml dejen let med ægget. Dæk dejen med film og stil den i køleskabet i mindst 1 time og gerne op til et døgn.

2

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

Form vaniljekranse (ø 4 cm) ved f.eks. at bruge en kødhakker med stjernetylle og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag vaniljekransene i 8-10 minutter til de er gyldenbrune. Afkøl småkagerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.