Flag

Vaniljekranse

50 - 60 stk.
Nem
150 minutter
Denne nemme opskrift på hjemmelavede vaniljekranse er fyldt med vanilje, som får hjemmet til at dufte skønt af jul. Både til kagedåsen og til juletræet.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Kagedejen
180 gblødt smør
180 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
300 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
1 knsp.fint salt
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 stk.æg str. M/L

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Hjortetaksalt
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1

Småkagedejen

180 gblødt smør
180 gsukker
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
300 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
1 knsp.fint salt
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1æg str. M/L

Pisk smør og sukker hvidt med en håndmikser. Tilsæt Vanilla Paste. Sigt mel, hjortetaksalt og salt i. Tilsæt hakkede mandler og vend dejen let med en dejskraber. Saml dejen let med ægget. Dæk dejen med film og stil den i køleskabet i mindst 1 time og gerne op til et døgn.

2

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.


Form vaniljekranse (ø 4 cm) ved f.eks. at bruge en kødhakker med stjernetylle og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.


Bag vaniljekransene i 8-10 minutter til de er gyldenbrune. Afkøl småkagerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

Bagetid: 8 - 10 Minutes