Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vaniljekranse

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne nemme opskrift på hjemmelavede vaniljekranse er fyldt med vanilje, som får hjemmet til at dufte skønt af jul. Både til kagedåsen og til juletræet.

50 - 60 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljekranse

Kagedejen:

180 g blødt smør
180 g sukker
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
300 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
1 knsp. fint salt
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 stk. æg str. M/L

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedejen

Pisk smør og sukker hvidt med en håndmikser. Tilsæt Vanilla Paste. Sigt mel, hjortetaksalt og salt i. Tilsæt hakkede mandler og vend dejen let med en dejskraber. Saml dejen let med ægget. Dæk dejen med film og stil den i køleskabet i mindst 1 time og gerne op til et døgn.

2

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

Form vaniljekranse (ø 4 cm) ved f.eks. at bruge en kødhakker med stjernetylle og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag vaniljekransene i 8-10 minutter til de er gyldenbrune. Afkøl småkagerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Vaniljekranse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 260 kJ
62 kcal
1842 kJ
440 kcal
Fedt 3.27 g 23.35 g
Kulhydrat 7.13 g 50.94 g
Protein 0.85 g 6.07 g