Kom chokolade, smør og peanutbutter i en kasserolle og varm det op til alt chokoladen er smeltet. Knus kiksene ned i chokoladen, tilsæt kanel og rør det hele sammen. Kom chokolademassen i en form på ca. 16 x 16 cm, foret med plastfilm. Fordel massen i formen og glat overfladen ud. Kom kiksekagen i køleskabet gerne natten over eller indtil den har sat sig.
Tag kiksekagen ud af formen, fjern plastfilmen og skær kiksekagen ud i barer efter ønsket størrelse.
Både creamy og crunchy peanutbutter kan bruges. Du kan også tilsætte lidt saltede peanuts sammen med kiksene for en endnu større sød-salt kontrast.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Skærekager
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :20 minutter20 - 30 stk.