Flag

Kiksekage i nye klæder

20 - 30 stk.
Nem
20 minutter
Prøv denne anderledes version af den klassiske kiksekage, nu med peanutbutter og kanel.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Kiksekage
300 ggrofthakket mørk chokolade
50 gsmør
50 gpeanutbutter
150 gfirkantede vaniljekiks eller mariekiks
1 tsk.stødt kanel

Se produkter

1

Kiksekage

300 ggrofthakket mørk chokolade
50 gsmør
50 gpeanutbutter
150 gfirkantede vaniljekiks eller mariekiks
1 tsk.stødt kanel

Kom chokolade, smør og peanutbutter i en kasserolle og varm det op til alt chokoladen er smeltet. Knus kiksene ned i chokoladen, tilsæt kanel og rør det hele sammen. Kom chokolademassen i en form på ca. 16 x 16 cm, foret med plastfilm. Fordel massen i formen og glat overfladen ud. Kom kiksekagen i køleskabet gerne natten over eller indtil den har sat sig.

2

Tag kiksekagen ud af formen, fjern plastfilmen og skær kiksekagen ud i barer efter ønsket størrelse.


Tip

Både creamy og crunchy peanutbutter kan bruges. Du kan også tilsætte lidt saltede peanuts sammen med kiksene for en endnu større sød-salt kontrast.