Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Varm chokolade på pind med chili og skumfiduser

Lav nemt hjemmelavet varm chokolade med de her chokolader på pind. De er også perfekte som en hjemmelavet værtindegave.

about 6 stk.

nem 15 Minutter without_eggs Uden æg

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Varm chokolade på pind med chili og skumfiduser

Redskaber:

isterningeform
slikkepind i papir eller træ eller papsugerør

Chokolade på pind:

0.5 chilier
150 g mørk chokolade
30 g mini skumfiduser

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokolade på pind

Skyl og tør en chili. Skær den over på langs og skrab frøene ud. Hak chilien fint. 


Hak chokoladen groft og kom det i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen. Varm chokoladen i 30 sekunder ad gangen og rør ind imellem. Fortsæt indtil chokoladen begynder at smelte. Giv herefter kun chokoladen 10 sekunder ad gangen og rør den godt igennem imellem hver omgang. Chokoladen skal have en temperatur på 30-32 ºC, således at den når arbejdstemperaturen for tempereret mørk chokolade, læs mere om chokoladetemperering og forskellige metoder her. Rør den finthakkede chili i chokoladen.

2

Fyld en isterningeform eller en anden silikoneform med chokoladen, kom pinde eller træskeer i og drys skumfiduser over. Kom chokoladen i køleskabet i ca. 30 minutter indtil chokoladen har sat sig. Befri derefter chokoladerne fra formen.

Tip

Du kan bruge halvt hvid og halvt mørk chokolade, hvis du ønsker en stribet effekt. Erstat blot halvdelen af den mørke chokolade med hvid chokolade og kom skiftetvis et lag af hver slags i formen, når du fylder den.


Når du vil lave din varme chokolade, varmer du blot den ønskede mængde mælk og smelter chokoladepinden i mælken.

Næringsindhold til opskriften Varm chokolade på pind med chili og skumfiduser

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 599kJ
143kcal
1930kJ
461kcal
Fedt 8.31g 26.82g
Kulhydrat 15.20g 49.05g
Protein 2.00g 6.44g