Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Varm chokolade på pind med chili og skumfiduser

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lav nemt hjemmelavet varm chokolade med de her chokolader på pind. De er også perfekte som en hjemmelavet værtindegave.

ca. 6 stk.

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Varm chokolade på pind med chili og skumfiduser

Redskaber:

isterningeform
slikkepind i papir eller træ eller papsugerør

Chokolade på pind:

½ chili (kan undlades)
150 g mørk chokolade
30 g mini skumfiduser

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokolade på pind

Skyl og tør en chili. Skær den over på langs og skrab frøene ud. Hak chilien fint. 


Hak chokoladen groft og kom det i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen. Varm chokoladen i 30 sekunder ad gangen og rør ind imellem. Fortsæt indtil chokoladen begynder at smelte. Giv herefter kun chokoladen 10 sekunder ad gangen og rør den godt igennem imellem hver omgang. Chokoladen skal have en temperatur på 30-32 ºC, således at den når arbejdstemperaturen for tempereret mørk chokolade, læs mere om chokoladetemperering og forskellige metoder her. Rør den finthakkede chili i chokoladen.

2

Fyld en isterningeform eller en anden silikoneform med chokoladen, kom pinde eller træskeer i og drys skumfiduser over. Kom chokoladen i køleskabet i ca. 30 minutter indtil chokoladen har sat sig. Befri derefter chokoladerne fra formen.

Tip

Du kan bruge halvt hvid og halvt mørk chokolade, hvis du ønsker en stribet effekt. Erstat blot halvdelen af den mørke chokolade med hvid chokolade og kom skiftetvis et lag af hver slags i formen, når du fylder den.


Når du vil lave din varme chokolade, varmer du blot den ønskede mængde mælk og smelter chokoladepinden i mælken.

Næringsindhold til opskriften Varm chokolade på pind med chili og skumfiduser

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 653 kJ
156 kcal
2110 kJ
504 kcal
Fedt 8.06 g 26.00 g
Kulhydrat 19.15 g 61.78 g
Protein 1.64 g 5.29 g