Crème Brûlée
4 portioner
Nem
260 minutter
Den klassiske franske dessert med sprød karameltop. Vores opskrift er smagt til med appelsin og laves nemt ved brug af vaniljebudding.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Creme Brûlée med appelsin
100 g
sukker
1 l
letmælk
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
¼ dl
appelsinlikør
1 tsk.
Pynt
2 spsk.
sukker
friske blåbær
Redskaber
evt. gasbrænder
I alt :
260 minutter
Forb. :
20 minutter
Hvile:
240 minutter
1
Creme Brûlée
1 brevDr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 gsukker
1 lletmælk
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
¼ dlappelsinlikør
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
Pisk buddingpulver, sukker og 2 dl mælk sammen til en jævning i en skål.
Bring resten af mælken i kog i en gryde. Tag gryden af varmen og rør jævningen i. Sæt gryden tilbage på varmen og lad buddingen koge under kraftig omrøring i mindst 1 minut.
Tilsæt Vanilla Paste, appelsinskal og appelsinlikør. Fordel buddingen i fire varmesikre portionsskåle.
Sæt skålene til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer.
2
Pynt
2 spsk.sukker
friske blåbær
Lige inden servering drysses portionerne med sukker. Varm sukkeret med en gasbrænder eller under grillen i ovnen til sukkeret er karamelliseret. Det tager ca. 1 minut i ovnen, men kan variere fra ovn til ovn. Hold øje med dem, så de ikke brænder på!
Pynt med friske blåbær.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter