Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vegansk cheesecake med brombær swirls

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Vegansk brombærcheesecake med en raw bund af saftige dadler. Vores veganske geleringsmiddel Vegegel er brugt i ostecremen og brombærsaften.

12 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vegansk cheesecake med brombær swirls

Redskaber:

foodprocessor
bradepande; 20 x 30 cm

Raw dadelbund:

145 g Dr. Oetker Smuttede Mandler
75 g Dr. Oetker Baking Cocoa
55 g kokosolie , smeltet
½ dl ahornsirup
200 g dadler uden sten
1 knsp. salt

Vegansk ostecreme:

300 g cashewnødder, usaltede
2 breve Dr. Oetker Vegegel
2 dl koldt vand
2 dl kokosmælk
1 dl soya youghurt, natural
80 ml ahornsirup
60 ml friskpresset citronsaft , friskpresset (ca. 1 stor citron)
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Brombær swirls:

1 brev Dr. Oetker Vegegel
1 ½ dl koldt vand
100 g friske brombær
½ dl ahornsirup

Tilberedning

Tilberedning

Redskaber til opskriften

Til denne veganske cheesecake er det vigtigt med en foodprocessor, eller kraftig blender for at kunne blende cashewnødderne helt glatte til cheesecake fyldet.

1

Forberedelse

Læg de rå cashewnødder i blød i kogende vand ca. 1 times tid inden de skal bruges.

2

Raw dadelbund

Findel mandlerne i en foodprocessor. Tilsæt usødet kakaopulver, kokosolie, ahornsirup, dadler og salt. Blend det til en sammenhængende masse.


Fordel dadelmassen i et jævnt lag i en bageform på 20x30 cm beklædt med bagepapir. Dette gøres nemmest ved at fugte hænderne med vand og så trykke massen ud i formen. Stil bunden i køleskabet imens fyldet laves.

3

Vegansk ostecreme

Udrør Vegegel i koldt vand med et piskeris. Sæt skålen til side.

Hæld vandet fra cashewnødderne, kom dem i en foodprocessor og blend til de er findelte. Tilsæt 1 dl kokosmælk, natural soya yoghurt, ahornsirup, frisk citronsaft og Vanilla Paste. Blend det til en ensartet masse.

Varm den resterende 1 dl kokosmælk op i en lille gryde. Tilsæt den udrørte Vegegel. Varm det op til kogepunktet under omrøring. Tilsæt den varme kokosmælk til den blendede cashewnøddeblanding  og rør det sammen. Fordel ostecremen i et jævnt lag over den kolde raw dadelbund.

4

Brombær swirls

Udrør Vegegel i 1 dl koldt vand med et piskeris. Sæt skålen til side.

Kom brombær, ahornsirup og den resterende ½ dl vand i en foodprocessor eller ligende. Blend det til en ensartet masse.

Rør kort blandingen med Vegegel igennem og kom det i en kasserolle sammen med brombærpuréen. Varm blandingen op til kogepunktet under konstant omrøring. Lad det køle let af.

Fordel brombærmassen forskellige steder på kagen, brug evt. en ske (det er ikke sikkert at det er nødvendigt at bruge al puréen). Træk et træspyd eller en gaffel igennem brombærpuréen for at lave swirls. Sæt kagen på køl i mindst 2 timer eller indtil fyldet har sat sig.

Befri kagen fra formen og skær den i firkantet stykker inden servering, skær evt. lidt af kanten fra, hvis der ønskes et helt skarpt udtryk.

Næringsindhold til opskriften Vegansk cheesecake med brombær swirls

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1805 kJ
431 kcal
1210 kJ
289 kcal
Fedt 28.64 g 19.22 g
Kulhydrat 31.84 g 21.37 g
Protein 9.88 g 6.63 g