Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Veganske spiral småkager

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Undgår du animalske produkter eller laktose eller kan du bare virkelig godt lide småkager? Så er de her småkager med kakao og vanilje lige noget for dig.

18 - 22 stk.

for let øvede 35 Minutter 90061 icon veganpng Vegansk without_eggs Uden æg iconlaktosefrei26x26png Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Veganske spiral småkager

Vaniljedej:

140 g hvedemel
75 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 g plantebaseret smør
2 spsk. koldt vand

Kakaodej:

140 g hvedemel
10 g Dr. Oetker Baking Cocoa , sigtet
75 g flormelis
50 g plantebaseret smør
2 spsk. koldt vand

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaniljedej

Kom alle ingredienserne til vaniljedejen i en skål og ælt det sammen med hænderne. Dejen skal være glat og smidig. Pak dejen ind i plastfilm og kom den i køleskabet i ca. 10 minutter.

2

Kakaodej

Bland mel og kakao i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen sammen. Pak den ind i plasfilm og kom den i køleskabet i ca. 10 minutter.

3

Læg vaniljedejen imellem to stykker bagepapir og rul den ud til en rektangel med en tykkelse på ca. 0,5 cm. Rul derefter kakaodejen ud på samme måde og i samme størrelse. Kom kakaodejen ovenpå vaniljedejen og pres de to deje sammen. Start på den lange side af rektanglen og rul dejen sammen til en pølse, kom den på køl i mindst 20 minutter.

4

Tænd ovnen på 155 °C varmluft eller 180 °C traditionel ovn.


Skær dejen i skiver med en tykkelse på ca. 1 cm. Kom kagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen i ca. 25 minutter. Lad småkagerne køle af på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Veganske spiral småkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 473 kJ
113 kcal
1583 kJ
378 kcal
Fedt 4.03 g 13.44 g
Kulhydrat 15.58 g 51.95 g
Protein 1.60 g 5.32 g