Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Veganske spiral småkager

Undgår du animalske produkter eller laktose eller kan du bare virkelig godt lide småkager? Så er de her småkager med kakao og vanilje lige noget for dig.

18 - 22 stk.

for let øvede 35 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Veganske spiral småkager

Vaniljedej:

140 g hvedemel
75 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 g plantebaseret smør
2 spsk. koldt vand

Kakaodej:

140 g hvedemel
10 g Dr. Oetker Baking Cocoa , sigtet
75 g flormelis
50 g plantebaseret smør
2 spsk. koldt vand

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaniljedej

Kom alle ingredienserne til vaniljedejen i en skål og ælt det sammen med hænderne. Dejen skal være glat og smidig. Pak dejen ind i plastfilm og kom den i køleskabet i ca. 10 minutter.

2

Kakaodej

Bland mel og kakao i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen sammen. Pak den ind i plasfilm og kom den i køleskabet i ca. 10 minutter.

3

Læg vaniljedejen imellem to stykker bagepapir og rul den ud til en rektangel med en tykkelse på ca. 0,5 cm. Rul derefter kakaodejen ud på samme måde og i samme størrelse. Kom kakaodejen ovenpå vaniljedejen og pres de to deje sammen. Start på den lange side af rektanglen og rul dejen sammen til en pølse, kom den på køl i mindst 20 minutter.

4

Tænd ovnen på 155 °C varmluft eller 180 °C traditionel ovn.


Skær dejen i skiver med en tykkelse på ca. 1 cm. Kom kagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen i ca. 25 minutter. Lad småkagerne køle af på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Veganske spiral småkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 486kJ
116kcal
1616kJ
386kcal
Fedt 4.28g 14.27g
Kulhydrat 17.58g 58.60g
Protein 1.48g 4.95g