Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Husblas

Husblas, også kaldet gelatine, stivner saft og suppe til geleer og sky, stivner mælk og fløde til budding og Panna Cotta, stivner fløde og æg til fromage og stivner bær- og frugtblandinger til mousser. Cheesecakes er blevet meget populære at lave, og her spiller husblas også en centralt rolle til fx at få creamcheesen og geléen til at stivne.

Vores konventionelle husblas er lavet på animalsk gelatine fra grise. Vi har også en økologisk husblas, som er lavet på basis af økologiske grise.

Husblas-bladene er blevet mindre og tykkere, så du skal blot anvende samme antal blade som tidligere.

Tilberedning: Læg husblas bladene i blød i koldt vand i ca. 5 min. Tryk bladene fri for væske. Kolde retter: Smelt bladene over et vandbad eller i en mikrobølgeovn (må ikke koge). Lad husblassen køle inden den røres i retten. Varme retter: Tilsæt de opblødte blade direkte i dne varme væske og rør til baldene er opløst.

Dosering - en tommelfingerregel:
Løs gelé: 5-6 blade pr. ½ liter væske.
Fast gelé: 8-9 blade pr. ½ liter væske.

Husblas opbevares tørt og lugtfrit.

Dr. Oetker Husblas fås både i pakker á 10 og 12 blade. 


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Husblas

Gelatine (svin).

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Husblas

PER 100 G
Energi 1.450,2 kJ
341,4 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 0 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 84 g
Salt 1,5 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Tørt, køligt og lugtfrit

Nettovægt: 20g

TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>