Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate

Med Dr. Oekter Cake Mousse med chokoladesmag får du en kagemousse med en ekstra fast og luftig konsistens, og det er derfor muligt at lave ekstra høje lag i kager.

Dr. Oetker Cake Mousse med chokoladesmag har mange anvendelsesmuligheder og er perfekt til fx. lagkager, tærter, roulader og cupcakes. Derudover er moussen nem at tilberede. 

Dr. Oetker Cake Mousse med chokoladesmag fås i breve á 130g.

 

Tilberedning af Dr. Oetker Cake Mousse med chokoladesmag:

Bland posens indhold med 2½ dl kold letmælk, pisk med en håndmixer, først ved lav hastighed i 1 minut, herefter
ved høj hastighed i 2 min for blød mousse eller i 4 min for en fast mousse – så er kagemoussen klar til brug.

Bagværk med kagemousse kan opbevares i køleskabet i 2 dage. Færdig kager med kagemousse kan fryses.



Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate

Sukker, 15% fedtreduceret kakaopulver, glukosesirup, helt hærdet palmefedt, modificeret stivelse, emulgator (E 472a, E 471), gelatine (fra okse), NATRIUMKASEINAT (indeholder MÆLK), 1,5% chokoladepulver (sukker, kakaomasse, fedtreduceret kakaopulver, naturlig aroma), stabilisator (E 340), antiklumpningsmiddel (E 341), aroma. Kan indeholde spor af: GLUTEN, ÆG, MANDEL, HASSELNØD, VALNØD.

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Natriumkaseinat
Mælk
Spor af gluten
Spor af æg
Spor af mandel
Spor af hasselnød
Spor af valnød.

Næringsindhold Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate

PER 100 G
Energi 1.907 kJ
455 kcal
Fedt 18 g
heraf mættede fedtsyrer 16 g
Kulhydrat 63 g
heraf sukkerarter 47 g
Protein 8,5 g
Salt 0,2 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: køligt og tørt.

Nettovægt: 130g

LAGKAGE

Bliv inspireret til din næste lagkage

Få opskrifthæfte på lagkager og skabeloner til talkager