Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Geleringspulver til Marmelade

Dr. Oetker Geleringspulver til Marmelade fås både til 1½ kg og 5 kg frugt. Fremgangsmåden står på bagsiden af emballagen.

Geleringspulveret indeholder konserveringsmidler.

Dr. Oetker Geleringspulver til Marmelade fås i poser á 20 g til 1½ kg frugt og poser á 66 g til 5 kg frugt.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Køb produktet online her::

Ingredienser Geleringspulver til Marmelade

Dextrose, geleringsmidler (carrageenan, kaliumchlorid, johannesbrødkernemel, sukker, kaliumchlorid), konserveringsmidler (sorbinsyre, natriumbenzonat)

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Geleringspulver til Marmelade

Per 100g
Energi 1024 kJ
243 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 42 g
heraf sukkerarter 36 g
Protein 0.7 g
Salt 3 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og ved stuetemperatur.

Nettovægt: 66g

TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>