Flag

Cremet julemarmelade

750 - 900 ml
Nem
25 minutter
Marmeladen er med mindre sukker så den smager frisk og lækkert. Brunkagekrydderiet giver en dejlig smag af jul og gør den helt perfekt til æbleskiver.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
stavblender
syltetøjsglas

Ingredienser

Julemarmelade
1 brevDr. Oetker Geleringspulver til marmelade med mindre sukker
250 gsukker
1 kgblandede bær optøet hvis frosne (vi brugte ribs, sol-, blå-, og jordbær)
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 ½ tsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Brunkagekrydderi
1

Julemarmelade

1 brevDr. Oetker Geleringspulver til marmelade med mindre sukker
250 gsukker
1 kgblandede bær optøet hvis frosne (vi brugte ribs, sol-, blå-, og jordbær)
2 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 ½ tsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi

Bland indholdet af et brev Geleringspulver til marmelade med mindre sukker med 3 spsk. af sukkeret. 

Kom bær i en gryde sammen med resten af sukkeret. Kog blandingen op og kog den derefter uden låg i ca. 8 minutter. Skum løbende urenheder af. Blend marmeladen med en stavblender til den er helt jævn. Tilsæt Vanilla Paste og Brunkagekrydderi.

Tag gryden af varmen og drys geleringssukkeret i under omrøring. Kom gryden tilbage på varmen og kog marmeladen op under fortsat omrøring i ½-1 minut. Kom marmeladen på rene og skolede glas. 


Tips

For at forlænge holdbarheden på marmeladen er det en god idé at skolde glas og låg i kogende vand, inden marmeladen hældes på. Alternativt kan du komme lidt alkohol (fx. vodka) i glasset, sætte låg på og ryste glasset. Hæld alkohol ud og kom marmeladen i.

Se flere opskrifter og få flere tips til din syltning på vores sylte temaside.