Flag

Brownie med kaffe og After Eight®

about 18 portioner
Middelsvær
330 minutter
En fortryllende brownie med hasselnødder og kaffe. Toppet med cremet pebermynte ganache og After Eight®. En sand fryd for øjet!
En saftig og fudgy brownie lavet med smeltet chokolade i dejen. Brownien er toppet med en ganache af hvid chokolade med pebermynte og pyntet med de klassiske After Eight chokolader. En perfekt kage til aftenkaffen.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
bradepande; 20 x 30 cm

Ingredienser

Browniebund
100 ghvedemel
50 gkakao
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 knsp.salt
3 tsk.instant espresso pulver
200 gmørk chokolade
250 gsmør
250 gsukker
4æg str. M/L
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
100 gchokoladeknapper eller hakket chokolade
Pebermynte chokoladeganache
200 ghvid chokolade
1 ¼ dlpiskefløde
Dr. Oetker Concentrated Green Colour (et par dråber)
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma
Pynt
24After Eight® breve

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour (et par dråber)

Tænd ovnen på 150 °C varmluft eller 170 °C traditionel varme.

1

Browniebund

100 ghvedemel
50 gkakao
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 knsp.salt
3 tsk.instant espresso pulver
200 gmørk chokolade
250 gsmør
250 gsukker
4æg str. M/L
1 poseDr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
100 gchokoladeknapper eller hakket chokolade

Sigt mel, kakaopulver og bagepulver i en skål, rør salt og kaffepulver i.

Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i en mikroovn, lad det køle let.

I en anden skål piskes smør og sukker skummende hvidt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt mellem hvert æg. Vend derefter den smeltede chokolade og 1/3 af melblandingen i massen. Tilsæt herefter resten af melblandingen sammen hasselnøddeflager og chokoladeknapper. Vend dejen sammen.

Fordel dejen i en bradepande (20 x 30 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen.

Bagetid: 25 - 30 Minutes


Kagen er færdig når et træspyd stikkes i kagen, og der hænger en lille smule kage fast. Den må ikke være våd og flydende, men heller ikke helt gennembagt.

Lad kagen køle en smule af. Stil den herefter i køleskabet i mindst 3-4 timer. Kagen har dog bedst af at stå i køleskabet natten over.

2

Pebermynte chokoladeganache

200 ghvid chokolade
1 ¼ dlpiskefløde
Dr. Oetker Concentrated Green Colour (et par dråber)
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Pebermynte Aroma

Hak den hvide chokolade fint og kom den i en skål. 

Varm piskefløde op til lige under kogepunktet. Hæld halvdelen af den varme fløde over den hvide chokolade og rør godt. Tilsæt resten af fløden. Rør rundt indtil alt chokoladen er smeltet. Tilsæt Concentrated Green Colour og Naturlig Pebermynteekstrakt og rør ganachen godt sammen. Lad ganachen køle let af.

3

Pynt

24After Eight® breve

Hæld den lune chokoladeganache over browniebunden. Fordel derefter 24 stykker After Eight® på 4 x 6 rækker i et jævnt lag over toppen af kagen. Lad ganachen sætte sig helt.