Flag

Veganske chocolate chip cookies

16 stk.
Middelsvær
150 minutter
Super lækre veganske cookies med chokolade og flagesalt på toppen, som virkelig gør denne cookie til noget ekstra lækkert
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer

Ingredienser

Cookiedej
90 gsukker
110 gbrun farin
100 gplantebaseret smør
200 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
½ tsk.Dr. Oetker Vanilla Twister
¾ dlhavremælk
150 ggrofthakket mørk chokolade
Servering
flagesalt

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Vanilla Twister
1

Cookiedej

90 gsukker
110 gbrun farin
100 gplantebaseret smør
200 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
½ tsk.Dr. Oetker Vanilla Twister
¾ dlhavremælk
150 ggrofthakket mørk chokolade

Pisk sukker, brun farin og smør blødt og luftigt i ca. 3-4 minutter. Tilsæt herefter hvedemel,
bagepulver, vaniljekorn og havremælk. Rør dejen godt sammen til en ensartet masse. Tilsæt grofthakket mørk chokolade. Rør blandingen sammen.

Stil dejen på køl i mindst 2 timer.

Beklæd en bageplade med bagepapir. Tril dejen til kugler på størrelse med en bordtennisbold og tryk dem let med en gaffel.

Bages i ovnen

2

Tænd ovnen på 180 °C varmluft og bag dem i 10-12 minutter.


Drys herefter med flagesalt og lad dem køle helt af.

Bagetid: 10 - 12 Minutes