Veganske chocolate chip cookies
16 stk.
Middelsvær
150 minutter
Super lækre veganske cookies med chokolade og flagesalt på toppen, som virkelig gør denne cookie til noget ekstra lækkert
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Cookiedej
90 g
sukker
110 g
brun farin
100 g
vegansk smørblok-alternativ
200 g
hvedemel
½ tsk.
¾ dl
havremælk
150 g
grofthakket mørk chokolade
Servering
flagesalt
Redskaber
håndmixer
I alt :
150 minutter
Forb. :
30 minutter
Bagning:
10 minutter
1
Cookiedej
90 gsukker
110 gbrun farin
100 gvegansk smørblok-alternativ
200 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
½ tsk.Dr. Oetker Vanilla Twister
¾ dlhavremælk
150 ggrofthakket mørk chokolade
Pisk sukker, brun farin og smør blødt og luftigt i ca. 3-4 minutter. Tilsæt herefter hvedemel,
bagepulver, vaniljekorn og havremælk. Rør dejen godt sammen til en ensartet masse. Tilsæt grofthakket mørk chokolade. Rør blandingen sammen.
Stil dejen på køl i mindst 2 timer.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Tril dejen til kugler på størrelse med en bordtennisbold og tryk dem let med en gaffel.
Bages i ovnen
2
Tænd ovnen på 180 °C varmluft og bag dem i 10-12 minutter.
Drys herefter med flagesalt og lad dem køle helt af.
Bagetid
10 minutter
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter