Bountykugler
35 - 40 stk.
Nem
810 minutter
Elsker du også bounty chokolade? Vi har lavet en version af små konfektkugler med fyld af kokos og smagt til med rom.
Ingredienser
Forberedelse
Kokosfyld
250 g
kokosmel
1 dåse
Nestlé sødet kondenseret mælk (397 g)
¼ dl
Malibu Rom
I alt :
810 minutter
Forb. :
90 minutter
Hvile:
720 minutter
1
Kokosfyld
250 gkokosmel
2 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dåseNestlé sødet kondenseret mælk (397 g)
¼ dlMalibu Rom
Bland kokosmel, vaniljesukker og kondenseret mælk sammen i en skål. Smag eventuelt til med Malibu. Dæk skålen med husholdningsfilm. Stil kokosmassen i køleskabet i mindst 12 timer.
Form derefter den afkølede kokosmasse til kugler og stil dem i køleskabet til de er helt kolde.
2
Pynt og overtræk
300 gmørk chokolade
Dr. Oetker Rainbow Mix
Hak chokoladen i mindre stykker, smelt den over et vandbad og vend kokoskuglerne heri. Læg bounty-kuglerne til afkøling på et stykke bagepapir og pynt med krymmel inden chokoladen størkner.
Opbevar Bounty kuglerne i en tætlukket beholder i køleskabet.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter