Blondie med fudge og chokolade
Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.
Pisk smør, sukker, vaniljesukker og karamelekstrakt godt sammen så det er blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut for hvert æg.
Sigt hvedemel, bagepulver og salt i dejen og rør den sammen. Vend til sidst karameltern og Chocolate Chips i og kom dejen i en smurt bradepande (20 x 30 cm).
Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl kagen i formen på en bagerist.
Sigt evt. lidt flormelis over den afkølede kage lige inden servering.
Bagetid
25 minutter
Kagen er lækker som den er, men hvis den lige skal have lidt ekstra chokoladesmag, så kan du nemt lave en lækker glasur med Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en let cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.
Relaterede opskrifter