Flag

Blondie med fudge og chokolade

18 - 20 portioner
Nem
120 minutter
Prøv denne lækre opskrift på hvid brownie. Den har en skøn karamelsmag og er fyldt med karamelstykker og chocolate chips.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
bradepande; 20 x 30 cm

Ingredienser

Karamelblondie
250 gblødt smør
250 glys muscovadosukker eller brun farin
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk.karamelaroma
3æg str. M/L
250 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk.fint salt
85 gmini karameltern
100 ghakket mørk chokolade
evt. lidt flormelis

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver

Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.

1

Karamelblondie

250 gblødt smør
250 glys muscovadosukker eller brun farin
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk.karamelaroma
3æg str. M/L
250 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk.fint salt
85 gmini karameltern
100 ghakket mørk chokolade

Pisk smør, sukker, vaniljesukker og karamelaroma godt sammen så det er blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut for hvert æg. 

Sigt hvedemel, bagepulver og salt i dejen og rør den sammen. Vend til sidst karameltern og Chocolate Chips i og kom dejen i en smurt bradepande (20 x 30 cm).


Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl kagen i formen på en bagerist.

Sigt evt. lidt flormelis over den afkølede kage lige inden servering.

Bagetid: 25 - 30 Minutes


Tip

Kagen er lækker som den er, men hvis den lige skal have lidt ekstra chokoladesmag, så kan du nemt lave en lækker glasur med Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en let cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.