
Klassisk krydderkage
Ingredienser
Tilberedning:
Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.
Pisk smør og sukker sammen i en skål, til det er lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen med en håndmixer ved høj hastighed, pisk godt efter hvert æg.
Tilsæt sigtet hvedemel, vaniljesukker og brunt bagepulver og rør det i sammen med mælken. Rør til sidst korender i dejen.
Hæld dejen i en smurt sandkageform (10 x 30 cm). Bag kagen nederst i ovnen i 55-60 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 55 - 60 Minutes
Hvis kagen allerede er blevet brun, men endnu ikke helt færdigbagt, kan den dækkes til med sølvpapir under den sidste bagetid.
Krydderkage holder sig frisk og saftig i flere dage, og er også velegnet til frysning.
Prøv at riste skiver af krydderkagen og server den med smør.
Relaterede opskrifter

Berry Fantasy bradepandekage

Drømmekage

Chokoladekage

Julekrydderkage med appelsin og chokolade

Kanelkage med kaffeglasur

Engelsk søsterkage

Klassens time kage med Nesquik® kakaodrik

Klassisk sandkage med vanilje og citronskal
