Christmas-cookies
40 - 45 stk.
Middelsvær
215 minutter
Fine christmas-cookies til den søde juletid med en god smag af vanilje. Kun fantasien sætter grænser for småkagernes form og pyntningen af dem.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Dejen
325 g
hvedemel
¼ tsk.
175 g
sukker
250 g
smør
2 tsk.
1
æggeblomme str. M/L
Redskaber
kagerulle
udstikker
I alt :
215 minutter
Forb. :
80 minutter
Bagning:
8 minutter
Hvile:
120 minutter
1
Dejen
325 ghvedemel
¼ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
175 gsukker
250 gsmør
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljearoma
1æggeblomme str. M/L
Sigt hvedemel og hjortetaksalt i en skål, og kom sukker heri. Smuldr smør i melblandingen, tilsæt vanilljearoma, og saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.
2
Tænd ovnen på 180 ºC varmluft.
Rul dejen ud i ca. 5 mm tykkelse, og udstik småkagerne med udstiksforme (ø 4-7 cm). Læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag småkagerne i 8-10 min. Kagerne bages, til de er gyldne. Bagetiden kan variere alt efter størrelsen på udstiksformene. Afkøl småkagerne på en bagerist.
Bagetid
8 minutter
3
Pynt
flormelis
varmt vand
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Silver
Rør flormelis og vand sammen til glasur, og overtræk de afkølede småkager. Pynt småkagerne med dekorationsglasur og krymmel. Opbevar småkagerne i en kagedåse.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter