Tænd ovnen på 100 °C varmluft.
Bagetid: 60 Minutes
Pisk æggehviderne stive og luftige med en håndmixer, så man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukker og Vaniljesukker i lidt ad gangen, mens der piskes, og pisk til marengsen er sej og der ikke længere er krystaller i massen. Del marengsen i to portioner. Farv halvdelen af marengsmassen med lidt Concentrated Green Colour og lad den anden halvdel forblive hvid.
Kom Concentrated Green Colour på indersiden af en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Tryk posen sammen for at fordele farven. Fyld posen med den grønne marengsmasse. Sprøjt juletræer med den grønne marengs, på en bageplade med bagepapir. Sprøjt først en lille dut af marengs på bagepapiret og sæt pinden fast i marengsen. Sprøjt derefter marengsen i en zig zag-bevægelse henover pinden. Pynt juletræerne med Ocean Mix krymmel.
Kom Concentrated Red Colour på indersiden af en anden sprøjtepose med en rund tyl. Tryk posen sammen for at fordele farven og kom den hvide marengsmasse i posen. Sprøjt sukkerstokke med den røde marengsmasse, sprøjt stokkene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag marengsen i ovnen i 60 min., indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsen køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Bagetid: 60 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours