Flag

Halloween chokoladekage med øjne

about 18 - 20 portioner
Nem
60 minutter
Skal årets halloweenkage være en rigtig saftig chokoladekage? Så er denne et godt bud på en lækker kage i uhyggeligt halloweentema.
Denne skønne Halloween chokoladekage er en lækker sag, som er nem at gå til og hurtig at bage. Den er perfekt til at have med på tur eller til uddeling i børnenes klasse, og er et godt bud til at sprede ekstra meget hygge til en ellers uhyggelig Halloween.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
bradepande; 20 x 30 cm

Ingredienser

Chokoladekage
125 gsmør
2 ½ dlvand
25 gkakao
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
400 gsukker
2æg
1 ½ dltykmælk
325 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
Pynt
1 poseDr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
½ dlkoldt vand
1 pakkeDr. Oetker Hvid fondant
1 pakkeDr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Writing Icing Decór (den røde farve)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Natron
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
Picture - Dr. Oetker Hvid fondant
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes
Picture - Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Picture - Dr. Oetker Writing Icing Decór (den røde farve)

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Chokoladekage

125 gsmør
2 ½ dlvand
25 gkakao
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
400 gsukker
2æg
1 ½ dltykmælk
325 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver

Smelt smør og vand i en gryde. Tilsæt kakao og rør det godt sammen. Tag gryden af varmen.

Pisk vaniljesukker, sukker og æg luftigt med en håndmixer. Tilsæt tykmælk og rør mel, natron og bagepulver i dejen. Tilsæt smørblandingen og rør det hele sammen til en ensartet masse.

Hæld dejen i en smurt bradepande (20 x 30 cm) og bag kagen 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.

Lad kagen afkøle helt på en bagerist inden den pyntes.

Bagetid: about 30 - 35 Minutes

2

Pynt

1 poseDr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
½ dlkoldt vand
1 pakkeDr. Oetker Hvid fondant
1 pakkeDr. Oetker Sugar Eyes
Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Writing Icing Decór (den røde farve)

Hæld indholdet af en pose Choco Dream Icing & Frosting i en skål og tilsæt vand. Hæld glasuren på den afkølede kage. Rul fondant tynd ud og skær den til, så den passer med kagens størrelse på 20 x 30 cm. Læg fondanten ovenpå glasuren og pynt med sukkerøjne.

Farv den overskydende fondant med Concentrated Black Colour og udrul til små ovaler, som lægges under nogle af sukkerøjnene.

3

Tip

Dr. Oetker Writing Icing Decór (den røde farve)

Hvis du ønsker en endnu mere uhyggelig halloweenkage, kan du pynte øjnene med den røde Writing Icing, så det ligner blodsprængte øjne.