Flag

Hurtige kanelsnegle

15 stk.
Nem
95 minutter
Prøv denne opskrift på kanelsnegle med remonce og creme. Dejen behøver ikke at hæve, så du kan hurtigt og nemt have lækre snegle klar!
Kanelsnegle laves normalt af en gærdej der skal hæve af to omgange, så det kan nemt tage nogle timer at lave kanelsnegle. Denne opskrift kræver ingen hævetid, så du kan hurtigt have kanelsneglene klar. Kanelsneglene er fyldt med både remonce og vaniljecreme og pyntet med hvid glasur.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
standmixer
bradepande; 25 x 35 cm

Ingredienser

Vaniljecreme
1 brevDr. Oetker Bagestabil Kagecreme
4 dlmælk
Bløddej
450 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Pizzagær
½ tsk.groft salt
1 tsk.stødt kardemomme
2 spsk.sukker
1æg str. M/L
2 dlmælk
75 gblødt smør
Kanelremonce
150 gblødt smør
75 gbrun farin
50 grørsukker
3 spsk.stødt kanel
Glasur
100 gflormelis
about 1 spsk.kogende vand

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme
Picture - Dr. Oetker Pizzagær
1

Vaniljecreme

1 brevDr. Oetker Bagestabil Kagecreme
4 dlmælk

Bland posens indhold med mælk. Pisk med piskeris i ca. 1 minut. Sæt vaniljecremen på køl i ca. 20 minutter. Imens laves dejen.

2

Bløddej

450 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Pizzagær
½ tsk.groft salt
1 tsk.stødt kardemomme
2 spsk.sukker
1æg str. M/L
2 dlmælk
75 gblødt smør

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme. 

Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt æg, mælk og det bløde smør. Ælt dejen i ca. 10 minutter i en standmixer, til den er blød og smidig. Lad dejen hvile i skålen i 5-10 minutter. Så trækker den sig ikke sammen, når den rulles ud.


Den lange æltetid er vigtig for at aktivere glutnet i melet, hvilket påvirker brødets struktur. Det er helt klart nemmest at ælte dejen på en standmixer, når den skal æltes i så lang tid. Alternativt så kan man prøve at ælte dejen med en kombination af en håndmixer med dejkroge og håndkraft.

3

Kanelremonce

150 gblødt smør
75 gbrun farin
50 grørsukker
3 spsk.stødt kanel

Rør alle ingredienserne til remoncen sammen til en ensartet masse.

4

Formning og afbagning

Picture - Hurtige kanelsnegle web step uden glasur

Rul dejen ud på et let meldrysset bord til en firkant på ca. 50x36 cm. Flyt på dejen af og til og drys med lidt mel, så den ikke klistrer fast til bordet. 

Fordel kanelremoncen over hele dejen, helt ud til kanten. Fordel vaniljecreme i et jævnt lag ovenpå remoncen. Rul dejen sammen til en roulade med en længde på 36 cm. Skær dejen ud i 15 skiver og fordel dem jævnt i bradepanden. 

Bag kanelsneglene i ca. 40 minutter i nederste tredjedel af ovnen. 

Lad kanelsneglende køle af.

Bagetid: about 40 Minutes

5

Glasur

Picture - Hurtige kanelsnegle web step
100 gflormelis
about 1 spsk.kogende vand

Rør flormelis og kogende vand sammen til en jævn glasur. Pynt de afkølede kanelsnegle med glasuren.


Tips

Du kan erstatte rørsukker med almindeligt sukker.

Kanelsneglene er fryseegnede i op til 3 måneder uden glasur.


Hvis muligt så brug hvedemel med et proteinindhold på 12 g pr. 100 g, dette gør at kanelsneglene får en bedre struktur og dejen bliver mere smidig når den bliver æltet længe. Du kan se på pakken med mel hvor meget protein der er pr. 100 g.