Sprøde vaniljetern til koldskål
ca. 40 stk.
Nem
60 minutter
Savner du et alternativ til de hårde kammerjunker, så prøv at spise din koldskål med disse knasende, sprøde "småkager".
Ingredienser
Forberedelse
Dejen
250 g
blødt smør
250 g
sukker
40 g
kokosmel
350 g
finvalsede havregryn
50 g
kartoffelmel
75 g
hvedemel
1 tsk.
I alt :
60 minutter
Forb. :
40 minutter
Bagning:
20 minutter
1
Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.
2
Dejen
250 gblødt smør
250 gsukker
40 gkokosmel
350 gfinvalsede havregryn
50 gkartoffelmel
75 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljearoma
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Bland alle ingredienserne sammen enten med hænderne eller i en røremaskine og rør – pisk ikke – dejen sammen. Dejen skal ikke æltes, blot "samles" grundigt sammen.
Tryk dejen ud i en bradepande ca. 30x45cm belagt med bagepapir, således at der laves en stor kagefirkant. Bag vaniljeternene i 20- 25 min. til den er gyldenbrun.
Bagetid
20 minutter
Tag bradepanden ud af ovnen og lad den køle af et par minutter, før den skæres i mindre firkanter på omkring 3x4 cm.
Lad kagerne køle helt af inden de brækkes fra hinanden og lægges i en lufttæt dåse. Nyd dem til en portion koldskål eller blot som de er.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter