Hurtig dej til snobrød
ca. 8 stk.
Nem
15 minutter
En nem opskrift på snobrødsdej er godt at have i baghånden, når vejret kalder på udehygge. Opskriften her er uden hævetid, så du hurtigt kan få dejen klar.
Snobrød laves normalt med en klassisk gærdej der skal hæve 1-2 timer. I denne opskrift har vi brugt Dr. Oetker Pizzagær, der er sammensat sådan at dejen slet ikke behøver at hæve. Ælt bare dejen godt sammen og den er klar til brug, så er du klar til hygge i haven på ingen tid.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Snobrødsdej uden hævning
500 g
hvedemel
1 pose
1 tsk.
sukker
1 tsk.
fint salt
1 spsk.
smagsneutral olie
2 ½ dl
vand
Redskaber
snobrødspinde
I alt :
15 minutter
Forb. :
15 minutter
1
Snobrødsdej uden hævning
500 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Pizzagær
1 tsk.sukker
1 tsk.fint salt
1 spsk.smagsneutral olie
2 ½ dlvand
Rør mel, Pizzagær, sukker og salt sammen i en skål. Tilsæt olie og vand. Ælt dejen grundigt igennem enten ved håndkraft eller på en røremaskine med dejkrog indtil dejen er blød, ensartet og smidig.
Del dejen i ca. 8 boller afhængigt af hvor store snobrød I ønsker.
2
Bagning
Rul hver bolle til en lang pølse. Sno dejen om en snobrødspind.
Bag snobrødene over bål eller grillens gløder. Róter med jævne mellemrum snobrødene. Pas på at de ikke bliver sorte.
Snobrødene er færdig når de har fået en jævn gylden farve, og let glider af pinden.
3
Servering
Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Kom lidt Forest Fruit eller Toffee Dessertsauce i hvert snobrød, eller server med ønsket tilbehør.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter