Brownie
15 - 18 portioner
Nem
55 minutter
En fantastisk opskrift på den klassiske, lækre og chewy brownie. Denne version er med et lækkert knas fra mandler og valnødder.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Browniedej
125 g
smør
2 spsk.
kakao
1 pose
2
æg str. M/L
200 g
sukker
½ tsk.
75 g
hvedemel
Redskaber
håndmixer
bradepande; 18 x 24 cm
I alt :
55 minutter
Forb. :
25 minutter
Bagning:
25 minutter
1
Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.
2
Browniedej
125 gsmør
2 spsk.kakao
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
2æg str. M/L
200 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
75 ghvedemel
Smelt smørret og rør kakao ud i det varme fedtstof, lad det køle let af.
Hak valnøddekerner og bland dem med de hakkede mandler.
Pisk æg og sukker lyst og luftig i en skål. Sigt vaniljesukker, bagepulver og hvedemel i æggemassen og vend det godt sammen.
Rør kakaosmørret og halvdelen af nødderne i dejen. Fordel dejen i en smurt bradepande (18 x 24 cm), evt. foret med bagepapir. Drys resten af nødderne over kagen og tryk dem let ned i dejen.
Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen skal være blød og svampet.
Lad kagen køle helt af inden servering og server den gerne køleskabskold.
Bagetid
25 minutter
Tip
Find mere inspiration og flere opskrifter på chokoladekager.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter