Tænd ovnen på 175 ˚C varmluft.
Kom smør, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det lyst og luftigt. Pisk derefter æggene i et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det i sammen med mælken. Fordel dejen i 12 muffinsforme.
Bag i 20-25 minutter til de er let gyldne. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: about 20 - 25 Minutes
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en stor skål, tilsæt stuetempereret smør og pisk med håndmixer i 4 minutter til smørcremen er luftig.
Tilsæt et par dråber Concentrated Yellow Colour i skålen og rør rundt, tilsæt mere indtil den ønskede farve opnås.
Smørcremen smøres herefter ud på de 12 muffins.
Opvarm olie i en gryde og tilsæt nogle dråber Concentrated Yellow Colour samt majskerner, og læg straks låget på. Ryst jævnligt gryden, mens kernerne popper. Drys med salt og afkøl.
Pynt hver cupcake 2/3 med popcorn.
Lav en lille hanekam og næb med trekanterne fra Watermelon krymmel. Kyllingernes øjne laves med en sort kugle fra Black & Gold krymmel.
Påskekyllingemuffins er nu klar til servering.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Forb. :100 minutter12 stk.