Cupcakes med citronfrosting
Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.
Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Rør derefter Naturlig Citronekstrakt i. Tilsæt sigtet mel og bagepulver og rør det hele sammen.
Fordel dejen i cupcakeforme, fyld hver form ca. 2/3-dele op.
Bag kagerne i 15-20 minutter til de er gyldenbrune og hæver sig igen, når man trykker let på dem. Lad kagerne køle af på en bagerist.
Bagetid
15 minutter
Pisk smør og flormelis sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt herefter Naturlig Citronekstrakt og lidt Concentrated Yellow Colour, indtil smørcremen har den ønskede smag og farve.
Fyld citronfrostingen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Sprøjt en roset på hver cupcake.
Pynt evt. hver cupcake med lidt fintrevet citronskal eller en lille citronskive og et mynteblad.
Relaterede opskrifter