
Cupcakes med citronfrosting
Se produkter
Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.
Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Rør derefter Naturlig Citronekstrakt i. Tilsæt sigtet mel og bagepulver og rør det hele sammen.
Fordel dejen i cupcakeforme, fyld hver form ca. 2/3-dele op.
Bag kagerne i 15-20 minutter til de er gyldenbrune og hæver sig igen, når man trykker let på dem. Lad kagerne køle af på en bagerist.
Bagetid: 15 - 20 minutter
Pisk smør og flormelis sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt herefter Naturlig Citronekstrakt og lidt Concentrated Yellow Colour, indtil smørcremen har den ønskede smag og farve.
Fyld citronfrostingen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Sprøjt en roset på hver cupcake.
Pynt evt. hver cupcake med lidt fintrevet citronskal eller en lille citronskive og et mynteblad.
Relaterede opskrifter

Regnbuemuffins

Pebernøddemuffins

Æblemuffins - uden gluten og laktose

Juletræ cupcakes

Cupcakes med nem frosting

Lækre muffins med citron og frisk ingefær

Cupcake grundopskrift - forslag til fyld

Cupcakes med pistacie og saltkaramel | Liv Martine
