
Cupcakes med citronfrosting
Ingredienser
Tilberedning:
Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.
Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Rør derefter Naturlig Citronekstrakt i. Tilsæt sigtet mel og bagepulver og rør det hele sammen.
Fordel dejen i cupcakeforme, fyld hver form ca. 2/3-dele op.
Bag kagerne i 15-20 minutter til de er gyldenbrune og hæver sig igen, når man trykker let på dem. Lad kagerne køle af på en bagerist.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Pisk smør og flormelis sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt herefter Naturlig Citronekstrakt og lidt Concentrated Yellow Colour, indtil smørcremen har den ønskede smag og farve.
Fyld citronfrostingen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Sprøjt en roset på hver cupcake.
Pynt evt. hver cupcake med lidt fintrevet citronskal eller en lille citronskive og et mynteblad.
Relaterede opskrifter

Gorms muffins med æble

Pebernøddemuffins

Cupcakes med regnbue smørcreme

Studenter cupcakes

Banoffee cupcakes

Nem citronmåne

Cupcake grundopskrift - forslag til fyld

Cupcakes med nem frosting
