Panforte
12 - 16 portioner
Middelsvær
100 minutter
Panforte stammer fra Italien og betyder stærkt brød. Denne opskrift på panforte er især god i juletiden.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Panforte
110 g
hvedemel
1 pose
1 pose
½ bæger
½ bæger
1 tsk.
180 g
honning
110 g
sukker
Redskaber
bradepande; 18 x 24 cm
I alt :
100 minutter
Forb. :
60 minutter
Bagning:
35 minutter
1
Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
2
Panforte
110 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Valnødder
50 gDr. Oetker Smuttede Mandler
1 poseDr. Oetker Korender (75 g)
½ bægerDr. Oetker Appelsinskal (50 g)
½ bægerDr. Oetker Sukat (50 g)
1 tsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi
180 ghonning
110 gsukker
Bland hvedemel med valnødder, mandler, korender, appelsin, sukat og brunkagekrydderi. Varm honning og sukker i en gryde, når det er smeltet røres det i melblandingen.
Kom dejen i en smurt bageform, og glat overfladen med bagsiden af en ske. Bag kagen i ca. 35 minutter midt i ovnen. Dæk evt. kagen med folie efter halvdelen af bagetiden, så den ikke bliver for mørk.
Afkøl, og skær kagen i skiver.
Bagetid
35 minutter
Tip
Opbevar konfektbrødet i en lufttæt kagedåse.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter