Rør sigtet mel, kartoffelmel og flormelis sammen i en skål. Tilsæt Vanilla Paste eller vaniljestang. Bruges vaniljestang flækkes bælgen, kornene skrabes ud, bælgen hakkes fint og det hele tilsættes. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp. Tilsæt æggeblomme og vaniljearoma, og saml dejen hurtigt. Dæk dejen til og stil den i køleskabet i mindst 40 min.
Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 180 °C traditionel varme.
Dejen rulles ud på et meldrysset bord, den skal have en tykkelse på ½ cm. Udstik stjernerne med en udstiksform og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag vaniljestjernerne i 8-10 min. til de er gyldnebrune. Afkøl vaniljestjernerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.
Bagetid: 8 - 10 Minutes
Vaniljesmåkagerne kan pyntes efter lyst og behov. Prøv at drysse glasuren med én af Dr. Oetkers mange krymmelvarianter.
Relaterede opskrifter