Flag

Tiramisu med Amaretto

4 - 6 portioner
Nem
80 minutter
Den klassiske italienske tiramisu. Denne version laves nemt med vores Creme Tiramisu og er smagt til med Ameretto likør for at give den en lække
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
fad; 18 x 18 cm
si

Ingredienser

Creme Tiramisu
2 ½ dlletmælk
1 brevDr. Oetker Creme Tiramisu
Samling
150 - 200 gladyfingers
3 dlstærk kaffe afkølet
5 - 6 spsk.amaretto (mandel likør)
2 - 3 spsk.kakao

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Creme Tiramisu
1

Creme Tiramisu

2 ½ dlletmælk
1 brevDr. Oetker Creme Tiramisu

Kom mælk og indholdet fra et brev Creme Tiramisu i en skål. Pisk med en håndmixer, først kort ved lav hastighed til pulveret er blevet opløst, derefter ved højeste hastighed i 3 minutter.

2

Samling

150 - 200 gladyfingers
3 dlstærk kaffe afkølet
5 - 6 spsk.amaretto (mandel likør)
2 - 3 spsk.kakao

Kom kaffe i en skål, hvor der er plads til at dyppe ladyfingers i. Tilsæt amaretto.

Dyp kort en ladyfinger i kaffen, og kom den i bunden af et fad (18 x 18 cm), fortsæt indtil bunden er helt dækket med kagerne. Fordel halvdelen af cremen over og gentag derefter med ladyfingers og creme. 

Stil fadet i køleskabet i mindst 1 time, men gerne længere.

Sigt kakaopulver i et jævnt lag over toppen af tiramisuen lige inden servering. 


Tips

Du kan erstatte ameretto med marsala eller cognac eller du kan tilsætte 1 tsk. Dr. Oetker Romaroma eller Mandelaroma istedet for likøren, hvis du vil begrænse mængden af alkohol.