Kom mælk og indholdet fra et brev Creme Tiramisu i en skål. Pisk med en håndmixer, først kort ved lav hastighed til pulveret er blevet opløst, derefter ved højeste hastighed i 3 minutter.
Kom kaffe i en skål, hvor der er plads til at dyppe ladyfingers i. Tilsæt amaretto.
Dyp kort en ladyfinger i kaffen, og kom den i bunden af et fad (18 x 18 cm), fortsæt indtil bunden er helt dækket med kagerne. Fordel halvdelen af cremen over og gentag derefter med ladyfingers og creme.
Stil fadet i køleskabet i mindst 1 time, men gerne længere.
Sigt kakaopulver i et jævnt lag over toppen af tiramisuen lige inden servering.
Du kan erstatte ameretto med marsala eller cognac eller du kan tilsætte 1 tsk. Dr. Oetker Romaroma eller Mandelaroma istedet for likøren, hvis du vil begrænse mængden af alkohol.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter