Flag

Verdens nemmeste chokoladekage

about 8 portioner
Nem
30 minutter
Hurtig chokoladekage med kun 4 ingredienser! Den har en mild chokoladesmag som alle kan lide og har en lækker og blød midte.
Denne kage tager ingen tid at rører sammen og du har kun brug for fire ingredienser for at lave den. Den perfekte kage til hurtigt at stille chokoladetrængen. Kagens ilde chokoladesmag passer perfekt til børn, så hele familien kan være med. Se videoen for hvor nemt det kan gøres! Hvis I elsker...
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
tærteform med løs bund; ø 20 cm

Ingredienser

Nem chokoladekage
1 poseDr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
2æg str. M/L
100 gsmeltet smør
90 ghvedemel
Evt. topping
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dlletmælk

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate

Tænd ovnen på 175 °C grader traditionel varme.

1

Nem chokoladekage

1 poseDr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
2æg str. M/L
100 gsmeltet smør
200 ghvedemel

Kom indholdet af en pose Choco Dream Icing & Frosting i en skål, tilsæt æg og rør det sammen.
 
Smelt smør i en kasserolle eller i mikroovn og rør det i chokolademassen. Sigt derefter hvedemel i dejen og rør til blandingen er jævn.

Hæld dejen i en smurt og meldrysset springform eller tærteform med løs bund (ø 20 cm), evt. med bagepapir i bunden.

Bag kagen nederst i ovnen i ca. 20 minutter. Kagen skal stadig være våd i midten, når den er færdig. 

Bagetid: about 20 Minutes

2

Evt. topping af chokolademousse

Picture - Verdens nemmeste chokoladekage_pack
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dlletmælk

Gør evt. kagen ekstra lækker og top den afkølede kage med Cake Mousse Chocolate.

Bland brevets indhold med kold letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. 

Kom moussen i en sprøjtepose med en tyl og pynt kagen med mousse. På billedet er der benyttet en rosenbladstyl til at dekorere kagen. 


Tip

Hvis du kan lide en rigtig klistret chokoladekage, så giv kagen lidt mindre tid i ovnen og hvis du gerne vil have en der er mere fast, så giv den lidt længere.