Med Dr. Oetkers Flødebolleskum tilsættes kun kogende vand og giver en lækker, luftig marengs velegnet til at spise uden videre tilberedning.
Yderligere oplysninger
Få lidt mere at vide
Produktbeskrivelse
Med Dr. Oetkers Flødebolleskum får man en lækker, luftig marengs velegnet til at spise uden videre tilberedning. Der skal kun tilsættes kogende vand. Produktet har mange anvendelsesmuligheder og er perfekt til fx fyld i flødeboller, som topping på fransk citrontærte eller på \"bedstefar med skæg\"-kage. I en pose er der nok marengsmasse til 18 flødeboller eller til at dække en kage på 20 x 30 cm.
Tilberedning: 1. Kom posens indhold i en ca. 3 liter stor skål. 2. Tilsæt 1 dl kogende vand. 3. Pisk med en håndmixer på laveste hastighed til pulveret er opløst. 4. Pisk på højeste effekt i 5-6 minutter. Bevæg konstant håndmixeren rundt i hele skålen, imens der piskes energisk. 5. Hvis marengsmassen kravler meget op ad piskerisene, løftes håndmixeren op i toppen af massen, imens der piskes videre. 6. Blandingen er klar, når marengsmassen er luftig og helt stiv. 7. Når marengsmassen er færdigpisket, kommes den i sprøjtepose og anvendes til flødeboller eller som kagetopping.Du kan med fordel også vælge at piske marengsmassen på en køkkenmaskine med piskeris.
Information om produktindhold: Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.
Ingredienser
Ingredienser: sukker, glukosesirup, ÆGGEHVIDEPULVER, fortykningsmiddel (xanthangummi), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma (vanillin). Kan indeholde spor af (GLUTEN, MÆLK).