Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

#BagLiveMedOetker | Petit fours med citron og bær

(0)
5 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Små fine kager med mandelbund og lækker frosting. Der er to versioner den ene med bærsmag og den anden med citron, så der er noget for alle.

30 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften #BagLiveMedOetker | Petit fours med citron og bær

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
silikone cylinderform
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm
Dr. Oetker rosette tyl; ø 8 mm

Petit fours bunde med citron:

70 g blødt smør
70 g Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
60 g revet marcipan
1 æg
1 knsp. salt

Petit fours bunde med bær:

70 g blødt smør
70 g Dr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
60 g revet marcipan
1 æg
1 knsp. salt

Citron frosting:

160 g Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting , resten af posen
100 g flødeost
50 g blødt smør
½ tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Bær frosting:

160 g Dr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting , resten af posen
100 g flødeost
50 g blødt smør
½ tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour

Guld koralpynt til citron petit fours:

20 g smagsneutral olie
40 g vand
10 g hvedemel
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Dr. Oetker Gold Glitter Spray

Pynt til bær petit fours:

Dr. Oetker Silver Glitter Spray
friske jordbær , skåret i kvarte

Tilberedning

Tilberedning

#BagLiveMedOetker

Du kan se hele live udsendelsen på YouTube her:#BagLiveMedOetker v/ Nipuni Julie. Du kan læse mere om Nip på hendes populære blog.

Du kan finde indkøbshjælp herunder, som viser, hvor du kan købe de Dr. Oetker produkter der bliver brugt i opskriften.
Du kan også købe alle de benyttede Dr. Oetker produkter fra opskriften, som et samlet bagekit på Bagetid.dk ved at klikke her.

Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting kan købes hos Meny, Spar, Løvbjerg, ABC Lavpris samt online på Bagetid.dk

Dr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting kan købes hos Meny, Spar, Løvbjerg, ABC Lavpris samt online på Bagetid.dk

Dr. Oetker Mandelmel kan købes hos Bagetid.dk

Dr. Oetker Marcipan kan købes hos Bagetid.dk 


Dr. Oetker Vanilla Paste kan købes hos Meny, Spar og Løvbjerg samt online på Bagetid.dk

Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour kan købes hos Meny, Spar og Løvbjerg samt online på Bagetid.dk

Dr. Oetker Concentrated Pink Colour kan købes hos Meny og Løvbjerg samt online på Bagetid.dk

Dr. Oetker Gold Glitter Spray kan købes hos Meny og Løvbjerg samt online på Bagetid.dk

Dr. Oekter Silver Glitter Spray kan købes hos Meny og Løvbjerg samt online på Bagetid.dk

Redskaberner der bliver brugt i live udsendelsen:
De brugte silikoneforme til Petit fours fra silikomart kan købes hos Bagetid.dk
Dr. Oetker Rosette tyl ø 8 mm kan købes hos Bagetid.dk
Dr. Oetker Stjernetyl 16 mm kan købes hos Bagetid.dk
Dr. Oetker engangssprøjteposer kan købes online på Bagetid.dk

Tænd ovnen på 200 °C almindelig ovn.

1

Petit fours bunde med citron

Pisk blødt smør og Icing & Frosting Juicy Lemon sammen i en skål til en ensartet masse.

Tilsæt mandelmel, groftrevet marcipan, æg og salt og pisk igen. Fyld dejen i en sprøjtepose. Fordel massen i en silikone cylinderform (15 huller, som denne silikoneform fra bagetid.dk) og bag bundene i ca. 10-12 minutter til de er gyldne.
Lad dem køle helt af, før de vendes ud af formen. Med fordel kan bundene sættes kortvarigt i fryseren, inden de vendes ud.
Fordel dem på det fad, de skal serveres på.

2

Petit fours bunde med bær

Gentag trin 1, men erstat Icing & Frosting Juicy Lemon, med Berry Fantasy. 

3

Citron frosting

Pisk Icing & Frosting Juicy Lemon, flødeost, blødt smør og vanilla paste godt sammen. Fyld den i en sprøjtepose med Dr. Oetker 16 mm stjernetyl. Sprøjt dutter på de 15 petit fours bunde med citron.

4

Bær frosting

Gentag trin 3, men erstat Icing & Frosting Juicy Lemon, med Berry Fantasy.  På billedet er der brugt Dr. Oetker rosette tyl 8 mm til opsprøjtning.

5

Pynt til citron petit fours

Bland olie, vand, hvedemel og farve godt sammen. Hæld massen på en meget varm pande og steg det til der ikke er mere olie tilbage.
Læg korallen på et stykke køkkenrolle, der kan suge det sidste olie.
Når korallen er kold, brækkes den i små stykker, der sprayes med Gold Glitter Spray.
Placér de små stykker koral ovenpå de små citron petit fours.

6

Pynt til bær petit fours

Spray herefter frostingen med Silver Glitter Spray og læg et stykke jordbær på toppen af hver kage.

Tip

Skal du bruge mange petit fours til en større begivenhed så som bryllup, konfirmation eller barnedåb kan du med fordel bage bundene løbende og fryse dem ned i en lukket beholder. På dagen tages de op af fryseren og dekoreres med frosting og pynt.

Næringsindhold til opskriften #BagLiveMedOetker | Petit fours med citron og bær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 816 kJ
195 kcal
1813 kJ
433 kcal
Fedt 12.10 g 26.89 g
Kulhydrat 19.18 g 42.61 g
Protein 2.11 g 4.68 g