Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

4. advent: Brændte mandler | Bag live med Liv Martine

Brændte mandler med smagen af jul er nemme at lave. Kom de brændte mandler i konfektskålen og byd dine gæster på lækkert juleknas.

400 g

nem 30 Minutter Vegansk Vegansk Glutenfri Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften 4. advent: Brændte mandler | Bag live med Liv Martine

Ingredienser:

200 g Dr. Oetker Smuttede Mandler
200 g sukker
0,5 dl vand (50 g)
2 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste - alternativt Dr. Oetker Vanilla Paste

Tilberedning

Tilberedning

Bag live med Liv

Hvis du vil bage sammen med Liv Martine søndag den 23. december 2018 kl. 13, er det denne lækre opskrift du skal handle ind til. Udsendelsen tager ca. 30 minutter og streames live på Kagerullen's Facebook side, og du kan stille spørgsmål undervejs. Et godt råd er at have alle ingredienser klar og afvejet inden udsendelsen starter. Videoen er også tilgængelig efter liveudsendelsen, hvis du ønsker at se den på et senere tidspunkt.

1

Brændte mandler

Bland mandler, sukker og vand sammen med kagekrydderi og vanilla paste i en skål. Varm herefter en pande op på middel varme og hæld blandingen på. Rør hele tiden i massen, så det ikke brænder på. Når sukkeret er opløst, vil massen først krystalliserer og derefter smelte igen, og danne en smuk og blank overflade på mandlerne. Hæld de brændte mandler over på en bageplade med bagepapir på. Adskil mandlerne med to gafler, så de ikke rører ved hinanden. Lad dem afkøle eller spis dem varme.

Tips

Opbevar de brændte mandler i en lufttæt beholder eller et glas med tætsluttende låg, da de ellers hurtigt kan suge fugt fra luften og blive bløde.

Næringsindhold til opskriften 4. advent: Brændte mandler | Bag live med Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 21kJ
5kcal
1909kJ
456kcal
Fedt 0.24g 23.60g
Kulhydrat 0.48g 47.56g
Protein 0.10g 9.90g