Flag

Brændte mandler | Bag live med Liv Martine

400 g
Nem
30 minutter
Brændte mandler med smagen af jul er nemme at lave. Kom de brændte mandler i konfektskålen og byd dine gæster på lækkert juleknas.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Ingredienser
200 gDr. Oetker Smuttede Mandler
200 gsukker
½ dlvand (50 g)
2 spsk.kanelsukker
2 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Paste - alternativt Dr. Oetker Vanilla Paste

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Smuttede Mandler
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste - alternativt Dr. Oetker Vanilla Paste

Bag live med Liv

Denne opskrift blev bagt af Liv Martine. Du kan se hele live udsendelsen på Youtube her: Brændte mandler | Bag live med Liv Martine

1

Brændte mandler

200 gDr. Oetker Smuttede Mandler
200 gsukker
½ dlvand (50 g)
2 spsk.kanelsukker
2 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Paste - alternativt Dr. Oetker Vanilla Paste

Bland mandler, sukker og vand sammen med kanelsukker og vanilla paste i en skål. Varm herefter en pande op på middel varme og hæld blandingen på. Rør hele tiden i massen, så det ikke brænder på. Når sukkeret er opløst, vil massen først krystalliserer og derefter smelte igen, og danne en smuk og blank overflade på mandlerne. Hæld de brændte mandler over på en bageplade med bagepapir på. Adskil mandlerne med to gafler, så de ikke rører ved hinanden. Lad dem afkøle eller spis dem varme.


Tips

Opbevar de brændte mandler i en lufttæt beholder eller et glas med tætsluttende låg, da de ellers hurtigt kan suge fugt fra luften og blive bløde.