Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

4. advent: Brændte mandler | Bag live med Liv Martine

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Brændte mandler med smagen af jul er nemme at lave. Kom de brændte mandler i konfektskålen og byd dine gæster på lækkert juleknas.

400 g

nem 30 Minutter 90061 icon veganpng Vegansk without_eggs Uden æg iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften 4. advent: Brændte mandler | Bag live med Liv Martine

Ingredienser:

200 g Dr. Oetker Smuttede Mandler
200 g sukker
½ dl vand (50 g)
2 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste - alternativt Dr. Oetker Vanilla Paste

Tilberedning

Tilberedning

Bag live med Liv

Denne opskrift blev bagt af Liv Martine. Du kan se hele live udsendelsen på Youtube her: Brændte mandler | Bag live med Liv Martine

1

Brændte mandler

Bland mandler, sukker og vand sammen med kagekrydderi og vanilla paste i en skål. Varm herefter en pande op på middel varme og hæld blandingen på. Rør hele tiden i massen, så det ikke brænder på. Når sukkeret er opløst, vil massen først krystalliserer og derefter smelte igen, og danne en smuk og blank overflade på mandlerne. Hæld de brændte mandler over på en bageplade med bagepapir på. Adskil mandlerne med to gafler, så de ikke rører ved hinanden. Lad dem afkøle eller spis dem varme.

Tips

Opbevar de brændte mandler i en lufttæt beholder eller et glas med tætsluttende låg, da de ellers hurtigt kan suge fugt fra luften og blive bløde.

Næringsindhold til opskriften 4. advent: Brændte mandler | Bag live med Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 21 kJ
5 kcal
1897 kJ
453 kcal
Fedt 0.24 g 23.60 g
Kulhydrat 0.48 g 47.61 g
Protein 0.10 g 9.90 g