Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Abstrakt lagkage

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Organiseret rod er nøglen til at få denne lagkage til både at se og smage fantastisk

10 - 12 portioner

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Abstrakt lagkage

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm
Dr. Oetker justerbar kagering ekstra høj

Bunde til Abstrakt lagkage:

250 g blødt smør
250 g sukker
6 æg
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
340 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
120 ml kærnemælk
2 tsk. Dr. Oetker Natron

Berry Fantasy flødeostecreme:

1 pose Dr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting
100 g flødeost
50 g blødt smør

Juicy Lemon smørcreme:

1 pose Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting
125 g blødt smør

Fyld:

75 g digestive kiks
300 g blåbærmarmelade
300 g lemoncurd

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Bunde

Kom stuetempereret smør, sukker, stuetempererede æg og vanilla paste i en skål. Sigt hvedemel og bagepulver i.

Pisk med håndmixer, først ved lav hastighed, herefter på middel hastighed i 1 min. Husk at skrabe kanterne ned, et par gange. 
Rør kærnemælk og natron sammen i en skål,  indtil det skummer. Tilsæt det i kagedejen. Pisk ved middel hastighed, til dejen er ensartet.


Kom dejen i smurt springform. Bag kagen i ca. 50-60 min. 

Mærk efter med et træspyd om den er gennembagt. Der må ikke sidde dej på spyddet, når det trækkes op. Hvis kagen får for meget farve i ovnen kan du komme et stykke stanniol over mens den bager færdig. Lad lagkagebunden køle helt af på en bagerist og del den i 3.

2

Berry Fantasy flødeostecreme

Hæld brevet med Berry Fantasy i en skål og tilsæt kold flødeost og det stuetempererede smør. Pisk med en håndmixer i 4 min.

3

Juicy Lemon smørcreme

Hæld brevet med Juicy Lemon i en skål og tilsæt det stuetempererede smør. Pisk med en håndmixer i 4 min. 

4

Fyld

Kiksene knuses mellemgroft med fingrene.

5

Samling af kagen

Placer én af bundene nederst i en kagering. Fold to stykker bagepapir på midten og placer dem langs kanten af kageringen, så enderne overlapper. 

Start med at fordele 1/3 af Berry Fantasy flødeostecremen i klatter rundt omkring på bunden, så det er jævnt fordelt men med mellemrum.

Tag dernæst 1/3 af Juicy Lemon smørcremen og fordel på samme vis.

Processen gentages med blåbærmarmelade (ca. 100 g) og lemon curd (ca. 100 g). Der sluttes af med drys af kiks (ca. 25 g) i de resterende huller mellem cremer og marmelade. 


Læg den mellemste bund ovenpå fyldet og gentag hele processen.

Når sidste bund er lagt på, fordeles det sidste af cremerne, marmeladen, curd og kiks som flot afslutning ovenpå kagen.

Tips

Dr. Oetker Icing & Frosting kan bruges i et utal af opskrifter, hvad end det er smagfuld glasur, lækker frosting eller som erstatning for sukker i kagedej.


Brug for en opskrift på den perfekte frosting? Prøv vores opskrift på cupcakes med nem frosting og opnå den perfekte konsistens, der ikke skiller.


Icing & Frostings kan også tilføjes til kagedejen som i denne nemme citronmåne.



Hvis man mere er til en lækker smag af chokolade, så prøv varianten Choco Dream i en nem og saftig chokoladekage eller i en no bake chokoladecheesecake.

Næringsindhold til opskriften Abstrakt lagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 3776 kJ
902 kcal
1495 kJ
357 kcal
Fedt 41.50 g 16.40 g
Kulhydrat 122.96 g 48.60 g
Protein 9.93 g 3.93 g