Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Adventskage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne opskrift på en lækker adventskage med smag af appelsin, chokolade og forskellige nødder. Den er perfekt som julebag i den hyggelige juletid.

12 - 16 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Adventskage

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 22 cm

Kagedej:

200 g mørk chokolade , hakket
250 g blødt smør
250 g sukker
3 æg str. M/L
2 ½ dl mælk
300 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g), hakket

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn og lad den køle let.

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen, til massen bliver cremet og luftig. Pisk dernæst mælk i. Sigt hvedemel og brunt bagepulver i dejen, tilsæt appelsinskal og rør dejen sammen. Rør til sidst den smeltede og let afkølet chokolade og 80 g af de hakkede nødder i dejen. Kom dejen i en smurt springform (ø 22 cm), gerne med bagepapir i bunden. Drys resten af nødderne over dejen.


Bag kagen midt i ovnen i 75-100 minutter.  Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Læg stanniol over, hvis kagen begynder at blive mørk inden den er færdigbagt.

Afkøl kagen på en bagerist.

Tip

Opbevar kagen i en plastpose.

Næringsindhold til opskriften Adventskage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1830 kJ
437 kcal
1792 kJ
428 kcal
Fedt 25.41 g 24.91 g
Kulhydrat 45.58 g 44.69 g
Protein 6.24 g 6.11 g