Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Adventskage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne opskrift på en lækker adventskage med smag af appelsin, chokolade og forskellige nødder. Den er perfekt som julebag i den hyggelige juletid.

12 - 16 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Adventskage

Redskaber:

springform; ø 22 cm

Dejen:

250 g blødt smør
250 g sukker
3 æg str. M/L
2 ½ dl mælk
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
300 g hvedemel
200 g mørk chokolade (smeltet)
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme.

1

Adventskage

Rør smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen, til massen bliver cremet og luftig. Pisk dernæst mælk i. Rør appelsinskal, brunt bagepulver og mel i dejen. Rør til sidst smeltet chokolade og 80 g af de hakkede nødder i dejen og kom den i en smurt springform. Drys resten af nødderne over kagen.


Bag kagen 75-100 min. midt i ovnen. Læg stanniol over, hvis kagen begynder at blive mørk. Mærk efter med en strikkepind om kagen er gennembagt - dejen skal slippe fra strikkepinden for at kagen er gennembagt.


Afkøl kagen på en bagerist.

Tip

Opbevar kagen i en plastpose.

Næringsindhold til opskriften Adventskage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1834kJ
438kcal
1796kJ
429kcal
Fedt 25.41g 24.91g
Kulhydrat 45.56g 44.67g
Protein 6.24g 6.11g