Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Birkesbrød med yoghurt

Hjemmebag, der vækker glæde.

about 12 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Birkesbrød med yoghurt

Kagedej:

175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g mandelmel
175 g sukker
1,5 dl yoghurt naturel
0,75 dl smagsneutral olie ex. majsolie + lidt til formen
3 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
50 g blå birkes

Pynt:

75 g hvid chokolade
150 g friske bær (hindbær eller blåbær)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.

Smør en 1,5 l brødform eller beklæd den med bagepapir.

2

Kagedej

Bland mel, bagepulver, mandelmel og sukker i en skål. Pisk yoghurt, majsolie, æg og citronekstrakt sammen i en kande.

Lav en fordybning i de tørre ingredienser, og hæld æggeblandingen i. Pisk det hele sammen, til det er jævnt. Tilsæt birkes, og rør igen.

Hæld dejen i formen, og bag kagen i 35-40 minutter, til den er hævet og fast. Afkøl kagen på en bagerist.

3

Pynt

Smelt chokoladen over vandbad. Pynt herefter kagen med bær og smeltet chokolade.

Næringsindhold til opskriften Birkesbrød med yoghurt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1248kJ
298kcal
1327kJ
317kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g