Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Biscotti

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En klassisk biscotti med smag af mandler og vanilje og et hint af appelsin. Biscotti er en klassisk italiensk småkage, som er god til både kaffe og drinks.

20 - 25 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Biscotti

Dejen:

250 g hvedemel
250 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
1 æggeblomme str. M/L
50 g Dr. Oetker Smuttede Mandler
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 æggehvide str. M/L
Dr. Oetker Kanelsukker

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Dejen

Bland sigtet hvedemel, sukker og vaniljesukker. Lav en fordybning i midten, og kom 2 hele æg samt en æggeblomme i. Rør det hele sammen, så det er godt blandet og tilsæt mandler samt hakket appelsinskal. Saml dejen, og kom evt. lidt vand ved, hvis dejen virker for tør.


Del dejen, og tril to pølser på ca. 30 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med æggehviden. Drys med kanelsukker.


Bag kagerne midt i ovnen i 30-35 min. Tag kagerne ud, afkøl og skær dem i skiver på skrå. Læg kagerne på bagepladen, og bag dem igen i 10-15 min. ved 150 ˚C. Opbevar småkagerne i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Biscotti

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 553 kJ
132 kcal
1344 kJ
321 kcal
Fedt 2.63 g 6.40 g
Kulhydrat 23.63 g 57.64 g
Protein 3.05 g 7.44 g