Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Biscotti

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En klassisk biscotti med smag af mandler og vanilje og et hint af appelsin. Biscotti er en klassisk italiensk småkage, som er god til både kaffe og drinks.

20 - 25 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Biscotti

Dejen:

250 g hvedemel
250 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
1 æggeblomme str. M/L
50 g Dr. Oetker Smuttede Mandler
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 æggehvide str. M/L
Dr. Oetker Kanelsukker

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Dejen

Bland sigtet hvedemel, sukker og vaniljesukker. Lav en fordybning i midten, og kom 2 hele æg samt en æggeblomme i. Rør det hele sammen, så det er godt blandet og tilsæt mandler samt hakket appelsinskal. Saml dejen, og kom evt. lidt vand ved, hvis dejen virker for tør.


Del dejen, og tril to pølser på ca. 30 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med æggehviden. Drys med kanelsukker.


Bag kagerne midt i ovnen i 30-35 min. Tag kagerne ud, afkøl og skær dem i skiver på skrå. Læg kagerne på bagepladen, og bag dem igen i 10-15 min. ved 150 ˚C. Opbevar småkagerne i en lufttæt beholder.

Næringsindhold til opskriften Biscotti

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 553kJ
132kcal
1352kJ
323kcal
Fedt 2.63g 6.40g
Kulhydrat 23.62g 57.61g
Protein 3.05g 7.44g