Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Brownie

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En fantastisk opskrift på den klassiske, lækre og chewy brownie. Denne version er med et lækkert knas fra mandler og valnødder.

15 - 18 portioner

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 18 x 24 cm

Browniedej:

125 g smør
2 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g)
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
2 æg str. M/L
200 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g hvedemel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Browniedej

Smelt smørret og rør kakao ud i det varme fedtstof, lad det køle let af.


Hak valnøddekerner og bland dem med de hakkede mandler.



Pisk æg og sukker lyst og luftig i en skål. Sigt vaniljesukker, bagepulver og hvedemel i æggemassen og vend det godt sammen. 


Rør kakaosmørret og halvdelen af nødderne i dejen. Fordel dejen i en smurt bradepande (18 x 24 cm), evt. foret med bagepapir. Drys resten af nødderne over kagen og tryk dem let ned i dejen.

Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Kagen skal være blød og svampet.


Lad kagen køle helt af inden servering og server den gerne køleskabskold.

Tip

Find mere inspiration og flere opskrifter på chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Brownie

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 775 kJ
185 kcal
1846 kJ
441 kcal
Fedt 11.42 g 27.19 g
Kulhydrat 16.56 g 39.44 g
Protein 2.90 g 6.91 g