Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Brownie

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En fantastisk opskrift på den klassiske, lækre brownie.

15 - 18 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie

Redskaber:

bradepande; 18 x 24 cm.

Kagedej:

125 g smør
2 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
2 æg str. M/L
200 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler
1 pose Dr. Oetker Valnødder (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Smelt smørret og rør kakaoen i det varme fedtstof. Pisk æg og sukker luftigt i en skål. Sigt vaniljesukker, bagepulver og hvedemel i æggemassen og rør det godt sammen. Hak valnøddekerner og bland dem med de hakkede mandler.


Rør kakaosmør og halvdelen af nødderne i dejen og fordel dejen i en smurt bradepande. Drys resten af nødderne over kagen og tryk dem let ned i massen.


Bag kagen midt i ovnen i 25-30 min. Kagen skal være blød og svampet og serveres først når den er helt afkølet – gerne køleskabskold.

Næringsindhold til opskriften Brownie

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 783kJ
187kcal
1863kJ
445kcal
Fedt 11.54g 27.47g
Kulhydrat 17.19g 40.94g
Protein 2.94g 6.99g