Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chai-fudge

(0)
5 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Chai-fudgen er en nem og hurtig konfekt til jul, men kan også smeltes i varm mælk, som en varm drik at lune sig med, på de ekstra kolde vinterdage.

36 stk.

nem 10 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chai-fudge

Redskaber:

form; 20 x 20 cm

Chai-fudge:

400 g Nestlé® sødet kondenseret mælk
400 g hakket, hvid chokolade
1 ½ tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
1 spsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
¾ tsk. kardemomme
¼ tsk. fint salt
evt. krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tilberedning

Kom alle ingredienserne i en gryde. Varm det hele op under omrøring indtil alle ingredienserne er smeltet sammen. Massen må ikke komme op og koge. Hæld massen i en form (20x20 cm) beklædt med bagepapir. Kom den i fryseren i ca. 1 time, til den har sat sig. Skær derefter fudgen ud i stykker på 3x3 cm. Opbevar fudgen i køleskabet, men tag den gerne ud lidt tid før servering.

Tip

Fudgen kan også smeltes i varm mælk for at få en lækker hvid chokolade chaidrik.

Prøv at hælde den flydende fudgemasse på skeer og pynt med krymmel. Skeerne kan bruges til at lave den varme chaidrik og så er de en fin gaveidé.

Næringsindhold til opskriften Chai-fudge

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 410 kJ
98 kcal
1792 kJ
428 kcal
Fedt 4.29 g 18.63 g
Kulhydrat 13.66 g 59.39 g
Protein 1.43 g 6.21 g