Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chai-fudge

Chai-fudgen er en nem og hurtig konfekt til jul, men kan også smeltes i varm mælk, som en varm drik at lune sig med, på de ekstra kolde vinterdage.

36 stk.

nem 10 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chai-fudge

Redskaber:

form; 20 x 20 cm

Chai-fudge:

400 g Nestlé® sødet kondenseret mælk
400 g hakket, hvid chokolade
1,5 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Paste
1 spsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
0,75 tsk. kardemomme
0,25 tsk. fint salt
evt. krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tilberedning

Kom alle ingredienserne i en gryde. Varm det hele op under omrøring indtil alle ingredienserne er smeltet sammen. Massen må ikke komme op og koge. Hæld massen i en form (20x20 cm) beklædt med bagepapir. Kom den i fryseren i ca. 1 time, til den har sat sig. Skær derefter fudgen ud i stykker på 3x3 cm. Opbevar fudgen i køleskabet, men tag den gerne ud lidt tid før servering.

Tip

Fudgen kan også smeltes i varm mælk for at få en lækker hvid chokolade chaidrik.

Prøv at hælde den flydende fudgemasse på skeer og pynt med krymmel. Skeerne kan bruges til at lave den varme chaidrik og så er de en fin gaveidé.

Næringsindhold til opskriften Chai-fudge

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 410kJ
98kcal
1792kJ
428kcal
Fedt 4.29g 18.63g
Kulhydrat 13.66g 59.39g
Protein 1.43g 6.21g