Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokolade Cheesecake

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne chokoladecheesecake er en nyfortolket udgave af Liv Martines "den bedste karamelcheesecake" og pynten er inspireret af en skovbund.

8 - 10 portioner

avanceret 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade Cheesecake

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker
Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm
kageplast
Dr. Oetker vinkelpalet - lille
mikroovn

Kiksebund med chocolate chips:

100 g smeltet smør , saltet
200 g digestive kiks
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Chokolade cheesecakefyld:

2 blade Dr. Oetker Husblas
½ dl sødmælk
75 g Dr. Oetker Choco Sauce
200 g flødeost , neutral
50 g flormelis
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
2 dl piskefløde

Chokoladegelé:

3 blade Dr. Oetker Husblas
2 dl koldt vand
100 g Dr. Oetker Choco Sauce

Spiselige koraller:

10 g hvedemel
80 g vand
25 g smagsneutral olie
1 - 2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Spiselige mos-puder:

20 g hvedemel
20 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 stk. æg str. M/L
Dr. Oetker Concentrated Green Colour (2-3 dråber)

Pynt:

50 g digestive kiks , knuste
Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Kiksebund med chocolate chips

Smelt smørret ved lav varme. Blend kiks til mel i en foodprocessor. Rør smør og kikseblanding sammen med Chocolate Chips.


Beklæd en springform (ø 20 cm) med bagepapir i bunden og kageplast langs siderne. Fordel kiksemassen jævnt i bunden af formen, og pres det godt sammen. Stil bunden i fryseren imens  ostecremen laves.

2

Chokolade cheesecakefyld

Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 minutter. 


Rør sødmælk og Choco Dessertsauce sammen i en lille gryde og opvarm til blandingen er smeltet sammen. Tag gryden af varmen, klem vandet fra husblassen og opløs det i den varme blanding, lad det derefter køle let af.


Rør flødeost, flormelis og Vanilla Paste sammen i en skål. Pisk fløde til en let flødeskum i en anden skål. 


Rør den let afkølede chokoladeblanding i flødeosten. Vend forsigtigt flødeskummen i ostemassen med en dejskraber. Smør ostecremen oven på kiksebunden. Glat den ud i et jævnt lag med en vinkelpalet. Stil kagen i fryseren så den kan sætte sig, imens geléen forberedes.

3

Chokoladegelé

Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 minutter. 


Hæld vand og Choco Dessertsauce i en lille gryde (hæld evt. lidt af vandet ind i flasken og ryst for at få det sidste af saucen ud). Opvarm til alt chocosaucen er opløst i vandet og blandingen er ensartet, tag den af varmen. Klem vandet fra husblassen og opløs den i den varme blanding. Sæt skålen i fryseren i ca. 10 minutter. Temperaturen skal falde til den er fingervarm, omkring 35 °C.


Tag kagen ud af fryseren. Hæld den afkølede chokoladegelé over kagen, tag en spiseske og hold lige ovenover kagen, hæld forsigtigt geléen ud på spiseskeen, så det derefter løber ud over kagen. På den måde rammer geléen forsigtigt ostecremen og gør at det er nemmere at undgå at lave huller i overfladen. Stil kagen tilbage i fryseren i ca. 10 minutter, til geléen har sat sig.

4

Spiselige koraller

Rør hvedemel, vand og olie sammen i en skål. Tilsæt Concentrated Green Colour. Hæld halvdelen af blandingen ud på en varm pande, og steg det ved jævn varme. Korallen er færdige når olien ikke sprutter længere, den må ikke blive brun. Tag forsigtigt korallen af panden. Placer den på et stykke køkkenrulle. Tilbered den resterende dej på samme måde. Lad korallerne køle helt af og bræk dem forsigtigt i mindre stykker.

5

Spiselige mos-puder

Bland mel, sukker og bagepulver sammen, rør derefter æg og Concentrated Green Colour, tilsæt nok farve til at gøre dejen lysegrøn. Fyld et engangs plastikbæger næsten halvvejs op. Bag i mikroovn i 2 minutter ved fuld effekt. Lad køle og bræk bægeret op. Bræk kagen fra hinanden så det ligner mos-puder.

6

Pyntning af kagen

Befri kagen fra formen og fjern kageplasten. Drys knuste kiks i en halvmåne på toppen af kagen og drys derefter lidt Earthy Cocoa krymmel over kiksen. Placer mos-puder og stykker af koral ovenpå kiks og krymmel.

Tip

Find tips og tricks og mere inspiration på vores side om cheesecakes.

Næringsindhold til opskriften Chokolade Cheesecake

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2370 kJ
566 kcal
1377 kJ
329 kcal
Fedt 37.43 g 21.76 g
Kulhydrat 50.51 g 29.37 g
Protein 7.64 g 4.44 g