Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladefudge med saltkaramel og mandler

En cremet og lækker chokoladefudge fyldt med sødet kondenseret mælk og karamel. Den cremede konsistens minder om chokoladekarameller. En skøn fredagssnack for både børn og voksne.

20 - 25 stk.

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladefudge med saltkaramel og mandler

Redskaber:

Form 15 x 20 cm

Fudge:

1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk
400 g chokolade 44%
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler
1 knsp. salt
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark
flagesalt

Tilberedning

Tilberedning

1

Fudge

Hæld sødet kondenseret mælk og chokolade sammen i en skål beregnet til mikroovn. Sæt skålen i mikroovnen i 1 min. ved højeste styrke. Tag skålen ud og rør grundigt i fudgemassen. Sæt skålen tilbage i mikroovnen i 15 sekunder. Gentag denne proces 1-2 gange mere. Rør grundigt mellem hver gang. Massen skal være blank og tyktflydende. Rør ca. 3/4 dele af de hakkede mandler i massen.

2

Beklæd en lille bradepande eller form med bagepapir. Hæld fudgemassen i formen. Fordel Toffee Dessertsauce i et tilfældigt mønster oven på fudgen. Træk en kniv eller gaffel gennem massen for at blande Toffee Dessertsaucen med fudgen. Drys med Chocolate Chips, de sidste mandler og flagesalt. Stil det i køleskabet 2-3 timer eller til fudgen er kold.

3

Servering

Tag den kolde fudge ud af formen. Placer den på et skærebræt. Skær den ud i stykker på 2 x 2 cm. Pak stykkerne ind i karamelpapir eller put dem i en lufttæt beholder.

Tips og tricks

Din fudge kan holde sig i en lufttæt beholder i op til 3-4 uger.

Næringsindhold til opskriften Chokoladefudge med saltkaramel og mandler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 913kJ
218kcal
1758kJ
420kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g