Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladefudge med saltkaramel og mandler

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækker chokoladefudge med kondenseret mælk, karamel og havsalt. Den cremede konsistens minder om chokoladekarameller, en nem og lækker konfekt.

20 - 25 stk.

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladefudge med saltkaramel og mandler

Redskaber:

form; 15 x 20 cm

Fudge med chokolade:

1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk
400 g chokolade 44%, hakket
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
flagesalt

Tilberedning

Tilberedning

1

Fudge med chokolade

Hæld sødet kondenseret mælk og hakket chokolade i en skål beregnet til mikroovn. Sæt skålen i mikroovnen i 1 minut ved højeste styrke. Tag skålen ud og rør grundigt i blandingen. Sæt skålen tilbage i mikroovnen i 15 sekunder. Gentag processen 1-2 gange mere. Rør grundigt mellem hver gang. Massen skal være blank og tyktflydende. 


Rør 3/4 dele af de hakkede mandler i massen, resten gemmes til pynt.


Beklæd en lille bradepande eller form (15 x 20 cm) med bagepapir. Hæld fudgemassen i formen. Fordel Toffee Dessertsauce i et tilfældigt mønster oven på fudgen. Træk en kniv eller gaffel gennem massen for at blande Toffee Dessertsaucen let med fudgen. Drys med Chocolate Chips, de resterende hakkede mandler og flagesalt. 


Stil fudgen i køleskabet 2-3 timer eller til den er kold opg har sat sig helt.

2

Servering

Tag den kolde fudge ud af formen. Placer den på et skærebræt og skær den ud i stykker på ca. 2 x 2 cm. Pak stykkerne ind i karamelpapir eller put dem i en lufttæt beholder.

Tips

Fudgen kan holde sig i en lufttæt beholder i op til 3-4 uger.


Prøv at rist mandlerne på en tør pande inden de skal bruges, det fremhæver smagen af mandlerne.

Næringsindhold til opskriften Chokoladefudge med saltkaramel og mandler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 800 kJ
191 kcal
1863 kJ
445 kcal
Fedt 9.43 g 21.93 g
Kulhydrat 23.22 g 53.99 g
Protein 2.94 g 6.83 g