Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladelagkage med jordbærmousse

Hjemmebag, der vækker glæde.

12 - 16 portioner

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladelagkage med jordbærmousse

Springform; Ø 22 cm:

Kagedej:

150 g smør
150 g sukker
3 æg str. M/L
2 spsk. kakao
130 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Fyld:

2 breve Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
5 dl letmælk
250 g friske jordbær

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen sammen med kakao. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, rør det hele sammen og hæld dejen i en smurt, meldrysset springform.

Bag kagen i 20-25 minutter.Afkøl kagen på en bagerist.

Når kagen er helt afkølet deles kagen så der bliver tre lagkagebunde: Skær en rille langs siden af kagen der, hvor den skal deles. Tag et langt stykke kraftigt sytråd/kinesertråd og læg det rundt om kagebunden i rillen. Kryds tråden foran, og træk så enderne væk fra hinanden, så tråden skærer bunden igennem. Gentag, så der bliver tre bunde. Rens bærrene og skær dem i skiver. Læg den ene bund på et lagkagefad med ringen fra springformen som side.

3

Fyld

Bland posernes indhold med letmælken. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Tilbered kagemoussen som anvist på emballagen.

Læg halvdelen af bærrene i et jævnt læg på kagebunden og kom 1/3 af moussen ovenpå. Læg en kagebund oven på, resten af jordbærrene samt endnu 1/3 mousse og slut af med den sidste bund. Fjern ringen fra siderne og pynt toppen og kagens kant med resten af moussen. Sæt kagen på køl indtil servering, og pynt evt. med ekstra bær på toppen.

Næringsindhold til opskriften Chokoladelagkage med jordbærmousse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1063kJ
254kcal
1298kJ
310kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 28.68g 34.98g
Protein 0g 0g

Dr. Oetker tilbagekalder Chocolate Silver Pearls med udeklareret indhold af mælkeprotein

Der er desværre fundet indhold af mælkeprotein i dekorationsproduktet, hvilket ikke fremgår af etiketten. Det kan således fremkalde en allergisk reaktion hos forbrugere, der lider af mælkeallergi. Alle andre kan trygt spise sølvperlerne.

Sølvperlerne er blevet solgt siden primo 2018 i Meny, Spar, Kvickly, SuperBrugsen, DagligBrugsen, Liva, Løvbjerg og enkelte små supermarkedskæder samt Dr. Oetker Kagerullen i Tivoli og online på Bagetid.dk, Abashop.dk.

EAN kode 701073061060

Alle batchkoder og holdbarhedsdatoer er desværre forkert mærket.

 

Hvis man har mælkeallergi kan man returnere produktet ved at kontakte os på følgende telefon og email.