Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokolademousse med Baileys® og After Eight®

En let og luftig tofarvet mousse med stykker af After Eight®. Den er baseret på vores vanilje- og chokolademousse med et tvist af Baileys® og pebermynte.

6 - 8 portioner

nem 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolademousse med Baileys® og After Eight®

Redskaber:

dessertglas

Chokolade- og Baileys® Mousse:

1 brev Dr. Oetker Mousse Chocolate
2,5 dl letmælk
0,5 dl Baileys® ®

Vanilje- og myntemousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2,5 dl letmælk
1 dl piskefløde
3 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
8 stk. After Eight® breve

Pynt:

2,5 dl piskefløde
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
3 - 4 stk. After Eight® , breve
Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokolade- og Baileys® Mousse

Bland brevets indhold med mælk og Baileys®. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed. Hæld moussen i dessertglas og sæt dem i køleskabet ca. 15 minutter.

2

Vanilje- og myntemousse

Bland brevets indhold med mælk, piskefløde, Naturlig Pebermynteekstrakt og Vanilla Paste. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig. Hak After Eight® i små stykker og rør dem i moussen. Tag chokolademoussen ud af køleskabet. Hæld vaniljemoussen oven på chokolademoussen. Sæt dem tilbage i køleskabet ca. 1 time.

3

Pynt

Hæld piskefløde og vaniljesukker i en skål. Pisk fløden til en fast flødeskum. Fyld skummen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt den på hver mousse. Skær After Eight® diagonalt igennem og sæt et par stykker fast i flødeskummen. Pynt med Earthy Cocoa krymmel.

Næringsindhold til opskriften Chokolademousse med Baileys® og After Eight®

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1503kJ
359kcal
1566kJ
374kcal
Fedt 27.20g 28.33g
Kulhydrat 22.87g 23.82g
Protein 3.95g 4.12g