Chokolademousse med Baileys® og After Eight®

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En let og luftig tofarvet mousse med stykker af After Eight®. Den er baseret på vores vanilje- og chokolademousse med et tvist af Baileys® og pebermynte.

6 - 8 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolademousse med Baileys® og After Eight®

Redskaber:

håndmixer
dessertglas
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

Chokolade- og Baileys® Mousse:

1 brev Dr. Oetker Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk
½ dl Baileys® ®

Vanilje- og myntemousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
1 dl piskefløde
3 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
8 After Eight® breve

Pynt:

2 ½ dl piskefløde
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
3 - 4 After Eight® breve
Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel
frisk mynte

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokolade- og Baileys® Mousse

Bland brevets indhold med mælk og Baileys®. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed. Fordel moussen ligeligt imellem dessertglassene og sæt dem derefter i køleskabet i ca. 15 minutter.

2

Vanilje- og myntemousse

Bland brevets indhold med mælk, piskefløde, Naturlig Pebermynteekstrakt og Vanilla Paste. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig. Hak After Eight® i små stykker og rør dem i moussen. 


Tag chokolademousserne ud af køleskabet. Fordel forsigtigt pebermyntemoussen oven på hver chokolademousse. Sæt dem tilbage i køleskabet i ca. 1 time.

3

Pynt

Hæld piskefløde og vaniljesukker i en skål. Pisk fløden til en fast flødeskum og kom det i en sprøjtepose med en stjernetyl (fx. Dr. Oetker Stjernetyl ø 8 mm). Sprøjt små flødeskumstoppe på hver portion. 


Skær After Eight® diagonalt igennem og sæt et par stykker fast i flødeskummen. Pynt med Earthy Cocoa krymmel og lidt frisk mynte.

Næringsindhold til opskriften Chokolademousse med Baileys® og After Eight®

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1838 kJ
439 kcal
1068 kJ
255 kcal
Fedt 29.76 g 17.30 g
Kulhydrat 33.99 g 19.76 g
Protein 6.37 g 3.70 g

Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv

Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej