Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Crème Brûlée

Den klassiske franske dessert til den søde tand.

4 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Crème Brûlée

Redskaber:

Gasbrænder

Creme Brûlée:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 g sukker
1 l letmælk
Revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
0,25 dl appelsinlikør
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. groft rørsukker

preparation

Tilberedning

1

Creme Brûlée

Pisk buddingpulver, sukker og 2 dl mælk sammen til en jævning i en skål. Bring resten af mælken i kog i en gryde. Gryden tages af kogepladen og jævningen røres i. Gryden sættes tilbage på kogepladen. Lad buddingen koge op under kraftig omrøring mindst 1 min. og smag til med appelsinskal og appelsinlikør. Fordel buddingen i portionsskåle.

Bland mandelflager og vaniljesukker sammen. Drys blandingen ligelidt på alle portionerne og sæt skålene til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer.

Efter afkøling drysses portionerne med rørsukker. Brænd sukkeret med en gasbrænder eller under grillen i ovnen til sukkeret er karamelliseret. Det tager ca. 1 min. men kan variere fra ovn til ovn.

Næringsindhold til opskriften Crème Brûlée

PER PORTION / STYK PER 100 G / ML
Energi 1725kJ
412kcal
540kJ
129kcal
Fedt 11g 3g
Kulhydrat 66g 21g
Protein 11g 4g