Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Crème Brûlée

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske franske dessert med sprød karameltop. Vores opskrift er smagt til med appelsin og laves nemt ved brug af vaniljebudding.

4 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Crème Brûlée

Redskaber:

evt. gasbrænder

Creme Brûlée:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 g sukker
1 l letmælk
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
¼ dl appelsinlikør
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. groft rørsukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Creme Brûlée

Pisk buddingpulver, sukker og 2 dl mælk sammen til en jævning i en skål. 


Bring resten af mælken i kog i en gryde. Tag gryden af varmen og rør jævningen i. Sæt gryden tilbage på varmen og lad buddingen koge under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Tilsæt appelsinskal og appelsinlikør. Fordel buddingen i fire varmesikre portionsskåle.



Bland mandelflager og vaniljesukker sammen. Fordel blandingen ligelidt på toppen af portionerne og sæt skålene til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer.


Lige inden servering drysses portionerne med rørsukker. Brænd sukkeret med en gasbrænder eller under grillen i ovnen til sukkeret er karamelliseret. Det tager ca. 1 minut i ovnen, men kan variere fra ovn til ovn. Hold øje med dem, så de ikke brænder på!

Næringsindhold til opskriften Crème Brûlée

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1721 kJ
411 kcal
540 kJ
129 kcal
Fedt 10.78 g 3.37 g
Kulhydrat 65.88 g 20.59 g
Protein 10.96 g 3.43 g