Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cremet og kernefri hindbærmarmelade

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hindbærmarmelade er en klassiker og smager bare lidt bedre hjemmelavet. Denne version er uden kerne, til dem der bedst kan lide en helt cremet marmelade.

200 - 250 ml

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cremet og kernefri hindbærmarmelade

Redskaber:

si
syltetøjsglas

Cremet hindbærmarmelade:

250 g friske eller frosne hindbær
1 dl vand
125 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
2 tsk. Dr. Oetker Geleringspulver til marmelade uden konservering
1 spsk. sukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Cremet hindbærmarmelade

Kom hindbær og vand i en gryde og bring det op til kogepunktet. Kom hindbærerne igennem en si. Det er vigtigt at få så meget hindbærpuré igennem som muligt, skrab derfor undersiden af sien med en dejskraber for at få det hele med. Si gerne puréen to gange for at få alle kerner fra.

Hæld hindbærpuréen tilbage i gryden og tilsæt 125 g sukker og vaniljepasta. Bring puréen i kog og lad det koge sammen et par minutter til sukkeret er opløst, fjern skum undervejs. Tag gryden af varmen. Bland geleringspulver med 1 spsk. sukker, og drys det i marmeladen under kraftig omrøring.

Kom gryden tilbage på varmen og kog marmeladen op under omrøring i ½-1 minut. Kom marmeladen på et rent glas. Det er vigtigt at arbejde lidt hurtigt, da marmeladen ellers kan begynde at sætte sig, inden den når at komme på glas.

Tips

For at forlænge holdbarheden på marmeladen er det en god idé at skolde glas og låg i kogende vand, inden marmeladen hældes på. Alternativt kan du komme lidt alkohol (fx. vodka) i glasset, sætte låg på og ryste glasset. Hæld alkohol ud og kom marmeladen i.

Du kan også bruge Dr. Oetker Geleringspulver med konserveringsmiddel, hvis du ønsker at forlænge holdbarheden på din marmelade.

Se flere opskrifter og få flere tips til din syltning på vores sylte temaside.

Næringsindhold til opskriften Cremet og kernefri hindbærmarmelade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 13 kJ
3 kcal
565 kJ
135 kcal
Fedt 0.00 g 0.15 g
Kulhydrat 0.63 g 31.63 g
Protein 0.01 g 0.66 g