Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cupcakes med pistacie og saltkaramel | Liv Martine

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Livs opskrift på cupcakes med pistacie og saltkaramel. Klik for at se filmen her eller på Kagerullens YouTube-kanal.

16 - 18 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcakes med pistacie og saltkaramel | Liv Martine

Redskaber:

sprøjteposer

Pistacie-lime kagedej:

100 g pistacienødder, usaltede
175 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
100 g smør , stuetemperatur
3 æg str. M/L , stuetemperatur
200 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. salt
2 dl mælk
saft og revet skal fra 1 ubehandlet lime
1 spsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Fyld af saltkaramel:

1 tube Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
ca. ½ - 1 tsk. flagesalt

Frosting og pynt:

150 g smør , stuetempereret
300 g flormelis
150 g flødeost
revet skal fra 1 ubehandlet lime
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
Dr. Oetker Neon krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Pistacie-lime kagedej

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Hak pistacienødderne fint. Pisk sukker, vaniljeekstrakt og smør sammen til en luftig masse. Pisk herefter et æg i ad gangen. Husk at piske mellem hvert æg så massen ikke skiller. Sigt mel og bagepulver i dejen. Tilsæt salt og rør godt rundt. Vend pistacienødder i dejen med en dejskraber. Tilsæt til sidst mælk, skal og saft fra lime og grøn konditorfarve og vend det i dejen.

Fordel dejen i muffinformene. Bag dem i ovnen i 20-25 minutter. Tag kagerne ud af ovnen af lad dem køle en smule af på en bagerist.

3

Fyld af saltkaramel

Tøm Toffee Dessertsaucen i en lille skål, tilsæt flagesalt og rør det godt rundt. Fyld herefter sprøjteposten med karamellen. Fyld kagerne med saltkaramel mens de stadig er lune. Stik tuden af sprøjteposen halvvejs ned i kagen og tryk saltkaramel ud i en lille fordybning - fortsæt herefter med samme fremgangsmåde i resten af kagerne. Lad derefter kagerne køle helt af.

4

Frosting og pynt

Pisk smørret luftigt i ca. 10 minutter. Tilsæt flormelis lidt ad gangen mens du pisker, og pisk indtil massen bliver hvid. Tilsæt flødeosten og limeskal og pisk det kort sammen.

Fordel frostingen i 3 skåle. Bland den ene skål med grøn, den anden skål med rød og den tredje skål med gul konditorfarve. Kom hver farve i separate sprøjteposer uden tylle. Saml derefter alle tre sprøjteposer i én stor sprøjtepose med den ønskede tylle. Sprøjt frostingen ud på dine cupcakes og få et flot regnbue-farvespil. Pynt evt. kagerne med Neon Mix eller andet farverigt krymmel.

Tips og tricks

Læs flere tips til flot farvespil og lækker frosting >>

Næringsindhold til opskriften Cupcakes med pistacie og saltkaramel | Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1578 kJ
377 kcal
1645 kJ
393 kcal
Fedt 19.21 g 20.01 g
Kulhydrat 46.49 g 48.42 g
Protein 5.14 g 5.35 g