Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Engelsk julekage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Få hjemmet til at dufte af hjemmebag med denne opskrift på en skøn, langtidsholdbar, engelsk frugtkage også kendt som fruit cake.

12 - 16 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Engelsk julekage

Redskaber:

springform; ø 22 cm

Kagedej:

200 g rosiner (gerne en blanding af lyse og mørke)
2 poser Dr. Oetker Korender
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 bæger Dr. Oetker Sukat (100 g)
1 bæger Dr. Oetker Blandede Cocktailbær (100 g), grofthakket
1 ½ dl kogende vand
125 g blødt smør
1 dl sirup
2 æg str. M/L
200 g hvedemel
1 brev Dr. Oetker Brunt Bagepulver
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 dl cognac (evt. whisky, cointreu eller portvin)

Tilberedning

Tilberedning

1

Forberedelse - frugt i blød

Kom rosiner, korender, appelsinskal, sukat og hakkede cocktailbær i en skål. Hæld kogende vand over og lad det stå og trække i ca. 1 time.

2

Kagedejen

Tænd ovnen på 150 ºC traditionel varme.



Pisk smør og sirup blødt og cremet. Pisk æggene i ét ad gangen med en håndmixer ved højeste hastighed. Sigt hvedemel og brunt bagepulver i dejen og vend dejen sammen. Rør til sidst mandler og de tørrede frugter i dejen. Fordel dejen i en smurt, meldrysset springform (ø 22 cm).


Bag kagen nederst i ovnen 90-100 minutter. Lad kagen køle let af i formen på en bagerist. Mens kagen er lun, dryppes den med cognac. 


Lad kagen køle helt af. Kom derefter kagen i en tætlukket beholder i køleskabet og lad den trække i mindst en uge.

Tip

Kagen i den tætlukkede beholder kan holde sig helt fra jul til påske, hvis man altså kan holde fingrene fra den.

Næringsindhold til opskriften Engelsk julekage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1495 kJ
357 kcal
1336 kJ
319 kcal
Fedt 12.53 g 11.19 g
Kulhydrat 49.84 g 44.50 g
Protein 4.61 g 4.12 g